- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Рубрика: затирання солоду і пивоваріння
Показані записи 2 з 2
Рубрики вищого рівня | Назва рубрики | См. також | Підрубрики | Документи | |
---|---|---|---|---|---|
в рубрике | с урахуванням підрубрик | ||||
ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА => Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi => промислова мікробіологія, промислова мікологія, бродильне виробництво, промисловість ферментів, виробництво напоїв, виробництво спиртних напоїв => пивоваріння; солодження, солодорощення; пиво => виробництво сусла і пива => затирання солоду і пивоваріння |
настоянковий спосіб пивоваріння, спосіб послідовних затирань, слабке пиво | ||||
ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА => Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi => промислова мікробіологія, промислова мікологія, бродильне виробництво, промисловість ферментів, виробництво напоїв, виробництво спиртних напоїв => пивоваріння; солодження, солодорощення; пиво => виробництво сусла і пива => затирання солоду і пивоваріння |
пивоваріння виварюванням: баварський, мюнхенський спосіб; прусський, аусбурзько-нюрнберзький спосіб |