Рубрики вищого рівня |
Назва рубрики |
См. також |
Підрубрики |
Документи |
в рубрике | с урахуванням підрубрик |
ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА => Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi => харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів => технологія та процеси переробки зерна, борошномельно-круп'яне та хлібопекарське виробництво => хлібопекарське виробництво, випічка, хліб, борошняні кондитерські вироби => сировина та напівфабрикати для хлібопекарських виробів => нехімічні властивості матеріалів для випічки, якість: визначення й оцінка |
біологічні властивості матеріалів для випічки: смак, аромат, поживна цінність матеріалів для випічки |
|
|
|
|
ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА => Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi => харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів => технологія та процеси переробки зерна, борошномельно-круп'яне та хлібопекарське виробництво => хлібопекарське виробництво, випічка, хліб, борошняні кондитерські вироби => сировина та напівфабрикати для хлібопекарських виробів => нехімічні властивості матеріалів для випічки, якість: визначення й оцінка |
технологічні властивості, хлібопекарська якість |
|
|
|
|
ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА => Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi => харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів => технологія та процеси переробки зерна, борошномельно-круп'яне та хлібопекарське виробництво => хлібопекарське виробництво, випічка, хліб, борошняні кондитерські вироби => сировина та напівфабрикати для хлібопекарських виробів => нехімічні властивості матеріалів для випічки, якість: визначення й оцінка |
фізичні властивості матеріалів для випічки: структура, розміри частинок матеріалів для випічки; колір; вміст борошна інших сортів |
|
|
|
|