Вышестоящие рубрики |
Заглавие рубрики |
См. также |
Подрубрики |
Документы |
в рубрике | с учетом подрубрик |
ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА => Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi => харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів => технологія та процеси переробки зерна, борошномельно-круп'яне та хлібопекарське виробництво => хлібопекарське виробництво, випічка, хліб, борошняні кондитерські вироби => підготовка тіста, технологічний процес і обладнання для виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, випічка |
додавання розпушувачів |
|
|
|
|
ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА => Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi => харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів => технологія та процеси переробки зерна, борошномельно-круп'яне та хлібопекарське виробництво => хлібопекарське виробництво, випічка, хліб, борошняні кондитерські вироби => підготовка тіста, технологічний процес і обладнання для виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, випічка |
запобігання черствінню випеченої продукції, обробка черствої продукції
|
|
|
|
|
ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА => Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi => харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів => технологія та процеси переробки зерна, борошномельно-круп'яне та хлібопекарське виробництво => хлібопекарське виробництво, випічка, хліб, борошняні кондитерські вироби => підготовка тіста, технологічний процес і обладнання для виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, випічка |
змішування, замішування і обробка тіста |
|
|
|
|
ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА => Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi => харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів => технологія та процеси переробки зерна, борошномельно-круп'яне та хлібопекарське виробництво => хлібопекарське виробництво, випічка, хліб, борошняні кондитерські вироби => підготовка тіста, технологічний процес і обладнання для виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, випічка |
обробка випеченої продукції: охолодження, заморожування, наповнення начинкою, декоративне оформлення, різання, пакування |
|
|
|
|
ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА => Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi => харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів => технологія та процеси переробки зерна, борошномельно-круп'яне та хлібопекарське виробництво => хлібопекарське виробництво, випічка, хліб, борошняні кондитерські вироби => підготовка тіста, технологічний процес і обладнання для виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, випічка |
підготовка сировини та інгредієнтів для виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів |
|
|
|
|
ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА => Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi => харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів => технологія та процеси переробки зерна, борошномельно-круп'яне та хлібопекарське виробництво => хлібопекарське виробництво, випічка, хліб, борошняні кондитерські вироби => підготовка тіста, технологічний процес і обладнання для виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, випічка |
природне і штучне розпушування тіста, бродіння, вистоювання тіста
|
|
|
|
|
ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА => Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi => харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів => технологія та процеси переробки зерна, борошномельно-круп'яне та хлібопекарське виробництво => хлібопекарське виробництво, випічка, хліб, борошняні кондитерські вироби => підготовка тіста, технологічний процес і обладнання для виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, випічка |
процес випікання, інші кінцеві процеси хлібопекарського виробництва, вплив на
продукцію |
|
|
|
|