Рубрики вищого рівня |
Назва рубрики |
См. також |
Підрубрики |
Документи |
в рубрике | с урахуванням підрубрик |
ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА => Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi => харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів => технологія консервування харчових продуктів => консервування харчових продуктів загалом, консервування овочевих продуктів рослинного походження => консервування інших овочів, бобових |
консервування бобових |
|
1 |
|
1 |
ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА => Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi => харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів => технологія консервування харчових продуктів => консервування харчових продуктів загалом, консервування овочевих продуктів рослинного походження => консервування інших овочів, бобових |
консервування їстівних грибів, в тому числі сушені гриби, консервування культивованих грибів і трюфелів
|
|
|
|
|
ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА => Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi => харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів => технологія консервування харчових продуктів => консервування харчових продуктів загалом, консервування овочевих продуктів рослинного походження => консервування інших овочів, бобових |
овочеві пасти, пюре
|
|
|
|
|
ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА => Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi => харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів => технологія консервування харчових продуктів => консервування харчових продуктів загалом, консервування овочевих продуктів рослинного походження => консервування інших овочів, бобових |
помідори, баклажани, солодкий перець, консервовані за допомогою хімікатів |
|
|
|
|
ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА => Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi => харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів => технологія консервування харчових продуктів => консервування харчових продуктів загалом, консервування овочевих продуктів рослинного походження => консервування інших овочів, бобових |
сушені овочі, в’ялені овочі
|
|
|
|
|