- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Рубрики
--> СУСПІЛЬНІ НАУКИ
----> Економіка. Економічні науки
------> економічне становище, економічна політика, управління та планування в економіці, виробництво, послуги, ціни
--------> економіка сільського господарства та продовольчого виробництва, аграний сектор економіки
----------> продовольча безпека (ПБ)
--> СУСПІЛЬНІ НАУКИ
----> Економіка. Економічні науки
------> економічне становище, економічна політика, управління та планування в економіці, виробництво, послуги, ціни
--------> економіка сільського господарства та продовольчого виробництва, аграний сектор економіки
----------> продовольча безпека (ПБ)
Рубрика
- Назва:
- продовольча безпека (ПБ)
- Назва:
- цукрова промисловість України
- Назва:
- економіка продовольчого виробництва та постачання, економіка харчової промисловості
- Назва:
- світовий продовольчий комплекс
- Назва:
- теорія економіки продовольчого виробництва та постачання
- Назва:
- продовольча політика
- Назва:
- продовольчий баланс
- Назва:
- рівновага
- Назва:
- надлишок
- Назва:
- дефіцит, нестача
- Назва:
- джерела отримання продуктів харчування
- Назва:
- природні джерела
- Назва:
- штучні (промислові) джерела, штучні (промислові) продукти
- Назва:
- виробництво продовольства
- Назва:
- перевиробництво
- Назва:
- перевиробництво вершкового масла
- Назва:
- недостатнє виробництво
- Назва:
- структура виробництва продуктів харчування
- Назва:
- виробництво м'яса
- Назва:
- питання ринку, торгівлі та розподілу в продовольчому виробництві та постачанні
- Назва:
- організований розподіл продуктів харчування
- Назва:
- ввіз продуктів харчування
- Назва:
- вивіз продуктів харчування
- Назва:
- торгівля продуктами харчування
- Назва:
- чинники, які впливають на торгівлю продовольством
- Назва:
- складування та відправка продуктів у торгівлю
- Назва:
- оформлення та упаковка продтоварів
- Назва:
- чинник часу, гарантійний термін зберігання продовольства
- Назва:
- чинник гігієни, захист продуктів харчування від забруднення та зараження
- Назва:
- забезпечення дотримання стандартів продовольства
- Назва:
- постачання та попит в продовольчому секторі
- Назва:
- споживання продуктів харчування
- Назва:
- надмірне споживання
- Назва:
- недостатнє споживання, дефіцит продовольства
- Назва:
- органи управління з питань продовольства, контроль у питаннях продовольства
- Назва:
- продаж продуктів харчування
- Назва:
- продовольчі запаси, продовольчі резерви, стратегічні резерви, недоторкані запаси на випадок надзвичайних ситуацій
- Назва:
- ступінь задоволення потреб у продовольстві
- Назва:
- ринок рослинної олії
- Назва:
- цукрова промисловість