- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Рубрики
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Медичні науки
------> біологія людини
--------> фізіологія, фізіологія людини, порівняльна фізіологія
----------> окрема фізіологія
------------> харчування, споживання їжі, травлення, живлення
--------------> живлення
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Медичні науки
------> біологія людини
--------> фізіологія, фізіологія людини, порівняльна фізіологія
----------> окрема фізіологія
------------> харчування, споживання їжі, травлення, живлення
--------------> живлення
Рубрика
- Название:
- живлення
- Название:
- виснаження, голод, спрага
- Название:
- харчові продукти в цілому
- Название:
- засвоєння вуглецю
- Название:
- засвоєння азоту
- Название:
- засвоєння води
- Название:
- засвоєння та перетворювання сірки, фосфору, заліза
- Название:
- калорійна цінність їжі
- Название:
- мінеральні солі
- Название:
- їжа рослинного походження
- Название:
- їжа тваринного походження
- Название:
- інші види їжі, штучна, синтетична їжа
- Название:
- вплив стимулювальних, збудливих, подразних, токсичних засобів, приправ: алкоголь, кава, чай, спеції
- Название:
- потреба в поживних речовинах та ріст
- Название:
- нормальна та мінімальна дієта дорослих, поживні потреби, взаємозв’язок дієти з кліматом
- Название:
- нормальні потреби для працюючих
- Название:
- мінімальні потреби, дієта для забезпечення існування
- Название:
- відношення до клімату та інших зовнішніх впливів
- Название:
- потреби при хворобливості, хворобах
- Название:
- вуглеводи, крохмалі, цукри, гліколіз
- Название:
- білки, азотисті харчові продукти, альбумін, альбуміноїди, протеоліз
- Название:
- жири, ліпіди, ліпоїди, холестерин, ліполіз
- Название:
- речовини, які утворюються при дисоціації альбуміноїдів
- Название:
- амінокислоти
- Название:
- сечовина
- Название:
- аміак та його похідні
- Название:
- основи, пурин, пуринові основи
- Название:
- фізіологічні ефекти харчових продуктів