- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Рубрики
--> МАТЕМАТИКА. ПРИРОДНИЧІ НАУКИ
----> Хімія. Кристалографія. Мінералогія
------> аналітична хімія
--------> аналіз різних речовин, аналітичний контроль у виробничих умовах
----------> аналіз органічних речовин
------------> визначення окремих груп органічних речовин
--------------> визначення жирів та вищих жирних кислот, визначення жирності, визначення масел
----------------> визначення вільних вищих жирних кислот
------------------> визначення окремих груп органічних речовин
--> МАТЕМАТИКА. ПРИРОДНИЧІ НАУКИ
----> Хімія. Кристалографія. Мінералогія
------> аналітична хімія
--------> аналіз різних речовин, аналітичний контроль у виробничих умовах
----------> аналіз органічних речовин
------------> визначення окремих груп органічних речовин
--------------> визначення жирів та вищих жирних кислот, визначення жирності, визначення масел
----------------> визначення вільних вищих жирних кислот
------------------> визначення окремих груп органічних речовин
Рубрика
- Назва:
- визначення окремих груп органічних речовин
- Назва:
- визначення вуглеводів
- Назва:
- визначення моносахаридів
- Назва:
- визначення нижчих моносахаридів: діоз, тріоз, тетроз
- Назва:
- визначення пентоз
- Назва:
- визначення гексоз
- Назва:
- визначення олігосахаридів (декстринів)
- Назва:
- визначення полісахаридів
- Назва:
- визначення крохмалів
- Назва:
- визначення целюлози
- Назва:
- визначення продуктів розщеплення вуглеводів
- Назва:
- визначення жирів та вищих жирних кислот, визначення жирності, визначення масел
- Назва:
- визначення нейтральних жирів та масел, тригліцеридів
- Назва:
- визначення жирів та вищих жирів кислоти в цілому, число омилення
- Назва:
- визначення моно гліцеридів, дигліцеридів
- Назва:
- визначення вільних вищих жирних кислот
- Назва:
- визначення насичених вищих жирних кислот
- Назва:
- визначення ненасичених вищих жирних кислот
- Назва:
- визначення летких жирних кислот, число Рейхерта—Мейсла, число Поленскі
- Назва:
- визначення фосфатидів (фосфоліпідів) та інших ліпідів
- Назва:
- визначення омилюваних та неомилюваних речовин
- Назва:
- визначення омилюваних речовин, вміст мила
- Назва:
- визначення неомилюваних речовин
- Назва:
- визначення ароматичних та нафтенових сполук
- Назва:
- визначення терпенів
- Назва:
- визначення інших речовин