- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Рубрики
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Сільське господарство. Лісове господарство. Землеробство. Тваринництво. Полювання. Мисливство. Рибне господарство
------> тваринницво, продукти тваринництва, полювання, мисливство, рибне господарство
--------> продукти тваринництва та мисливства
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Сільське господарство. Лісове господарство. Землеробство. Тваринництво. Полювання. Мисливство. Рибне господарство
------> тваринницво, продукти тваринництва, полювання, мисливство, рибне господарство
--------> продукти тваринництва та мисливства
Рубрика
- Назва:
- продукти тваринництва та мисливства
- Назва:
- продукти з худоби, що розводиться, утримується людьми
- Назва:
- продукти з дичини та мисливських звірів
- Назва:
- рибна продукція та продукти з водних тварин
- Назва:
- машини та устаткування для технологічного оброблення тваринницької продукції
- Назва:
- машини та устаткування для первинного оброблення продуктів тваринництва: фільтри, сита, сепаратори, очисники
- Назва:
- устаткування для температурного оброблення та зберігання: продуктів тваринництва пастеризатори, стерилізатори
- Назва:
- устаткування для зміни фізичних властивостей продукції тваринництва: гомогенізатори, маслоробки
- Назва:
- машини та устаткування для подальшого оброблення продуктів тваринництва перед згущенням, сушінням та формуванням
- Назва:
- пристрої та обладнання для концентрування, сушіння продукції тваринництва
- Назва:
- устаткування для формування, різання, сортування продуктів тваринництва: форми, шаблони, сортувальні машини
- Назва:
- устаткування для додаткового оброблення продуктів тваринництва: внесення заквасок, домішок, приправ; пакування
- Назва:
- способи та прийоми оброблення тваринницької продукції
- Назва:
- хімічний склад та інгредієнти продуктів тваринництва
- Назва:
- вміст поживних інгредієнтів у цілому продуктів
- Назва:
- вміст жиру в продуктах тваринництва
- Назва:
- вміст вуглеводів, вміст лактози в продуктах тваринництва
- Назва:
- вміст вуглеводів, вміст лактози в продуктах тваринництва
- Назва:
- вміст білка, протеїну в продуктах тваринництва
- Назва:
- вміст мінеральних солей в продуктах тваринництва
- Назва:
- вміст біохімічних речовин в продуктах тваринництва: ферментів, вітамінів
- Назва:
- якості та властивості тваринницької продукції
- Назва:
- пороки, зараження, підробка тваринницької продукції
- Назва:
- загальний вигляд продуктів тваринництва: структура поверхні, колір
- Назва:
- фізичний стан продуктів тваринництва: будова тіла, дотик, щільність, в'язкість, жирність
- Назва:
- хімічні властивості продуктів тваринництва крім складу
- Назва:
- біологічні, бактеріологічні властивості продуктів тваринництва, вміст специфічних мікроорганізмів
- Назва:
- запах, смак, аромат продуктів тваринництва
- Назва:
- властивості продуктів тваринництва, зумовлені консервантами, іншими штучними засобами
- Назва:
- загальне погіршення, несвіжість продуктів тваринництва
- Назва:
- пороки зовнішнього вигляду продуктів тваринництва, кольору: знебарвлення, смугастість, зміна кольору
- Назва:
- фізичні пороки продуктів тваринництва, пороки структури та консистенції: надлишкова жирність, сальність, сухість продуктів
- Назва:
- хімічні та фізико-хімічні пороки продуктів тваринництва: осад, газоутворення, підвищена кислотність
- Назва:
- бактеріальні пороки продуктів тваринництва: пліснява, обсіменінність
- Назва:
- розклад, гниття продуктів тваринництва
- Назва:
- пороки запаху, смаку, аромату продуктів тваринництва: згірклість, кислий смак, гіркість
- Назва:
- підробки, домішки в продуктах тваринництва
- Назва:
- перевірка, випробування, аналіз продуктів тваринництва
- Назва:
- молочна промисловість в цілому
- Назва:
- масло та маслоробство
- Назва:
- сир та сироварство
- Назва:
- сир та сироварство
- Назва:
- яйця, продукти переробки яєць
- Назва:
- м'ясо, свіжі м'ясні харчові продукти
- Назва:
- інша тваринна продукція крім харчової: шкіра, шкури, шкурки, панцирі; волосся, щетина, шерсть; пташине пір'я та пух; кігті, дзьоби; кістки, зуби, ікла, бивні; кров, нутрощі, кишки тварин; цибет, мускус, бобровий струмінь
- Назва:
- їстівні гнізда птахів
- Назва:
- ендокринні залози для виготовлення
- Назва:
- доїння, доїльне устаткування
- Назва:
- фактори, що впливають на надої молока, якість молока: час та частота доїння
- Назва:
- ручне доїння
- Назва:
- машинне доїння, механічні системи транспортування молока
- Назва:
- молоко, свіже, необроблене молоко
- Назва:
- молозиво
- Назва:
- обробка молока
- Назва:
- первинна обробка та поліпшення властивостей молока з метою подальшої переробки
- Назва:
- очищення, класифікація, проціджування, фільтрування молока
- Назва:
- дезодорація молока
- Назва:
- знежирення, сепарування, устоювання вершків
- Назва:
- нормалізація складу молока
- Назва:
- обробка з домішками, вітамінізація молока
- Назва:
- температурна обробка та зберігання молока
- Назва:
- охолодження та заморожування молока
- Назва:
- підігрівання та термічна обробка молока
- Назва:
- пастеризація молока
- Назва:
- стерилізація молока
- Назва:
- хімічні засоби зберігання молока, інші способи зберігання
- Назва:
- обробка молока з метою зміни фізичного стану, гомогенізація
- Назва:
- бактеріологічна обробка молока
- Назва:
- заквашування молока
- Назва:
- ферментація молока
- Назва:
- конденсація та висушування молока
- Назва:
- обробка молока домішками, ароматизаторами
- Назва:
- оброблене молоко
- Назва:
- оброблене незбиране молоко
- Назва:
- пастеризоване молоко, стерилізоване молоко
- Назва:
- гомогенізоване молоко
- Назва:
- молоко з домішками ароматизаторів, напої з молочним шоколадом, фруктово-молочні напої
- Назва:
- концентроване молоко
- Назва:
- згущене молоко, вершки, сироватка та інші молочні продукти
- Назва:
- згущене стерилізоване молоко
- Назва:
- коагульоване згущене молоко
- Назва:
- сухе молоко, порошкове молоко, відновлене молоко
- Назва:
- сухе молоко, порошкові вершки та подібні продукти
- Назва:
- відновлене молоко з молочного порошку
- Назва:
- дієтичне молоко, специфічні сорти молока для немовлят та дітей
- Назва:
- кисломолочні продукти
- Назва:
- бактеріальна та дріжджова обробка молока в цілому
- Назва:
- молочні продукти, одержані за допомогою комбінованої молочнокислої та спиртової ферментації: джіодду, арака, гусланка
- Назва:
- кефір
- Назва:
- кумис, мазун, мацоні
- Назва:
- кумис, мазун, мацоні
- Назва:
- молочні продукти, одержані за допомогою молочнокислої ферментації
- Назва:
- закваски для масла, заквашувальні культури, закваски для сиру
- Назва:
- йогурт, ацидофільне молоко
- Назва:
- знежирене молоко
- Назва:
- казеїн зі знежиреного молока, молочна кислота та сичужний казеїн, молочнокислий натрій, лактат натрію
- Назва:
- співосади, копреципітати знежиреного молока
- Назва:
- вершки, вершкові продукти
- Назва:
- збиті вершки
- Назва:
- кофейні вершки
- Назва:
- стерилізовані вершки
- Назва:
- замінники молока та вершків
- Назва:
- рослинне молоко
- Назва:
- молоко з тваринного жиру
- Назва:
- вершки зі знежиреного молока з домішками жиру, штучні вершки
- Назва:
- маслоробки
- Назва:
- згірклість масла
- Назва:
- маслоробні процеси
- Назва:
- обробка вершків, молока для виготовлення масла
- Назва:
- первинна обробка, нормалізація та сепарація вершків та молока
- Назва:
- температурна обробка та зберігання вершків та молока: пастеризація, стерилізація, охолодження
- Назва:
- формування масла, обробка
- Назва:
- збивання масла
- Назва:
- промивання масла
- Назва:
- обробка та соління масла
- Назва:
- формування, пресування та різання масла
- Назва:
- дозрівання масла, закваска для масла
- Назва:
- фарбування та оброблення масла домішками
- Назва:
- фарбування масла
- Назва:
- домішки для аромату, запаху
- Назва:
- побічні продукти маслоробства
- Назва:
- сколотини, маслянка
- Назва:
- види, сорти та форми масла
- Назва:
- свіже масло
- Назва:
- масло, яке зберігалося у замороженому стані
- Назва:
- стійкі форми масла, для умов тропічного клімату
- Назва:
- напіврідкі сорти масла, топлене масло
- Назва:
- повторна обробка масла та маслопродуктів, перероблене масло
- Назва:
- замінники масла
- Назва:
- устаткування для формування та обробки сирних згустків, подрібнювачі сирних згустків, сирні ножі
- Назва:
- сирна пліснява
- Назва:
- процеси сироваріння
- Назва:
- обробка вершків та молока для сироваріння: первинна обробка, температурна обробка та консервування, сепарування, пастеризація
- Назва:
- виникнення сиру та формування
- Назва:
- сичужне зсідання, коагуляція та згущення
- Назва:
- згустки сиру, обробка різання, ошпарювання, варіння згустку, подавання та складання згустків, чедеризація
- Назва:
- подрібнення сиру
- Назва:
- формування і пресування сиру, бандажування
- Назва:
- дозрівання сиру
- Назва:
- додавання домішок, просочування олією, парафінування та миття сиру
- Назва:
- фарбування та обробка сиру домішками
- Назва:
- фарбування сиру
- Назва:
- ароматичні домішки до сиру
- Назва:
- побічні продукти сироварства
- Назва:
- сироватка як побічний продукт сироварства
- Назва:
- молочний цукор, лактоза як побічний продукт сироварства
- Назва:
- підсирне масло, підсирні вершки
- Назва:
- сорти та форми сиру
- Назва:
- замінники сиру
- Назва:
- свіжі м'які сири, вершковий сир
- Назва:
- голубі та білі формові сири
- Назва:
- голубі формові сири: сир горгонзола, сир стілтон, сир рокфор
- Назва:
- білі формові сири: сир брі, сир камамбер
- Назва:
- тверді сири
- Назва:
- кислотно-казеїнові сири
- Назва:
- кислотно-казеїнові сири, які споживають у свіжому вигляді: котедж, жерве, кварг
- Назва:
- кислотно-казеїнові сири, які дозрівають: сир гарцер, гарцький; сир майнцер, майнцький
- Назва:
- кислотно-білкові сири: сир шабцигер, сир гамелост
- Назва:
- сири, що пройшли спеціальну обробку
- Назва:
- сири високотемпературного другого нагрівання сирного зерна
- Назва:
- низькокислотні сири, сири, що дозрівали за допомогою молочнокислої палочки: ементальський сир, сир грюйєр
- Назва:
- висококислотні сири, сир пармезан
- Назва:
- сири низькотемпературного другого нагрівання сирного зерна, солоні сири
- Назва:
- сири пористі: сир гауда, едамський сир
- Назва:
- сири із зв'язною структурою, сир чедер
- Назва:
- яйця домашніх качок
- Назва:
- яйця диких водоплавних птахів
- Назва:
- структура та складові частини яйця
- Назва:
- ціле яйце
- Назва:
- яєчна шкаралупа
- Назва:
- яєчний білок
- Назва:
- яєчний жовток
- Назва:
- бовтуни, яйця без шкаралупи, яйця, відкладені у м'якій шкаралупі
- Назва:
- обробка яєць
- Назва:
- фізичні методи зберігання яєць у шкаралупі: варіння, теплова обробка, пастеризація, стерилізація яєць
- Назва:
- хімічні методи зберігання яєць у шкаралупі, зберігання яєць у рідинах: рідкому склі, желатині; зберігання у газах
- Назва:
- технологія пакування яєць та засоби реалізації пакування
- Назва:
- лущення яєць, вилучення яєчної шкаралупи
- Назва:
- технологічна обробка складових частин яйця
- Назва:
- продукти технологічної обробки та синтетичні продукти переробки яєць, замінники яєць
- Назва:
- яйце без рідини, яєчний порошок
- Назва:
- хімічні, терапевтичні речовини, що наповнюють яйце, йодовані яйця
- Назва:
- синтетичний, штучний яєчний білок
- Назва:
- синтетичний яєчний жовток
- Назва:
- яловичина (телятина) та вироби з яловичини, телятина та вироби з телятини
- Назва:
- свинина та вироби з свинини
- Назва:
- м'ясо морської черепахи та вироби
- Назва:
- способи обробки м'яса та м'ясних продуктів
- Назва:
- попередня обробка, очищення м'яса
- Назва:
- дозрівання м'яса, дозрівання за допомогою ферментів
- Назва:
- загальні відомості про зберігання м'яса
- Назва:
- консервування димом, сушіння, копчення м'яса
- Назва:
- хімічне консервування, засолення м'яса
- Назва:
- штучне охолодження, заморожування м'яса
- Назва:
- спеціальна обробка для споживання, пом'якшення
- Назва:
- виробництво свіжого м'яса та замінників м'яса
- Назва:
- добір тварин та підготування до забою
- Назва:
- забій, первинна переробка та пакування м'яса
- Назва:
- бойні, різниці та підприємства із фасування м'яса
- Назва:
- устаткування боєнь, різниць: пристрої для забою, інструменти, знаряддя боєнь, засоби потрошіння
- Назва:
- устаткування для різання та подрібнення: різальні машини, різаки бекону, млини для подрібнення
- Назва:
- машини для зважування м'яса
- Назва:
- контейнери для свіжого м'яса
- Назва:
- пристрої для зважування м'яса
- Назва:
- охолоджувальне устаткування, морозильники, рефрижератори, зберігання в охолодженому стані
- Назва:
- види свіжого м'яса, відруби м'яса
- Назва:
- січене м'ясо
- Назва:
- кістки для харчових цілей
- Назва:
- кістковий мозок
- Назва:
- потрух, субпродукти, отримані при розбиранні туш та здиранні шкури, білуванні
- Назва:
- замінники м'яса
- Назва:
- оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти, домашня м'ясна продукція
- Назва:
- напівфабрикати та виробництво напівфабрикатів
- Назва:
- види м'ясних напівфабрикатів
- Назва:
- природні м'ясні напівфабрикати
- Назва:
- панірувальні м'ясопродукти: гамбургери, шніцелі
- Назва:
- січені м'ясні продукти
- Назва:
- добір та підготування свіжого м'яса до обробки
- Назва:
- виробництво ковбас
- Назва:
- технології обробки м'яса для виробництва ковбас
- Назва:
- устаткування для виробництва ковбас
- Назва:
- обладнання для змішування м'яса та пасти
- Назва:
- засолювальні чани
- Назва:
- бойлери, пропарювачі, варильні печі
- Назва:
- сушильні камери, коптильні камери
- Назва:
- спеціальне обладнання для різання, подрібнення фаршу з метою виготовлення ковбас та ковбасних виробів
- Назва:
- устаткування для шприцювання ковбасним фаршем, лінкери
- Назва:
- види ковбасної продукції
- Назва:
- солоні, сушені, копчені види м'ясопродуктів за винятком ковбасних виробів
- Назва:
- бекон
- Назва:
- шинка
- Назва:
- інші м'ясні продукти, що пройшли теплову обробку: мариноване м’ясо, солонина, холодець
- Назва:
- переробка конфіскатів, утилізаційні цехи
- Назва:
- м'ясо домашньої птиці та пернатої дичини
- Назва:
- дичина, м'ясо дичини крім птахів
- Назва:
- м'ясо домашньої птиці
- Назва:
- м'ясо пернатої дичини
- Назва:
- м'ясо куріпок, тетерюків
- Назва:
- м'ясо специфічних диких тварин
- Назва:
- м'ясо дикого північного оленя тощо
- Назва:
- м'ясо невеликих хутрових звірів, м'ясо кроля та зайця
- Назва:
- скір
- Назва:
- сметана
- Назва:
- м'ясо риб, ракоподібних, інших гідробіонтів