- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Рубрики
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Сільське господарство. Лісове господарство. Землеробство. Тваринництво. Полювання. Мисливство. Рибне господарство
------> тваринницво, продукти тваринництва, полювання, мисливство, рибне господарство
--------> продукти тваринництва та мисливства
----------> м'ясо, свіжі м'ясні харчові продукти
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Сільське господарство. Лісове господарство. Землеробство. Тваринництво. Полювання. Мисливство. Рибне господарство
------> тваринницво, продукти тваринництва, полювання, мисливство, рибне господарство
--------> продукти тваринництва та мисливства
----------> м'ясо, свіжі м'ясні харчові продукти
Рубрика
- Назва:
- м'ясо, свіжі м'ясні харчові продукти
- Назва:
- яловичина (телятина) та вироби з яловичини, телятина та вироби з телятини
- Назва:
- свинина та вироби з свинини
- Назва:
- м'ясо морської черепахи та вироби
- Назва:
- способи обробки м'яса та м'ясних продуктів
- Назва:
- попередня обробка, очищення м'яса
- Назва:
- дозрівання м'яса, дозрівання за допомогою ферментів
- Назва:
- загальні відомості про зберігання м'яса
- Назва:
- консервування димом, сушіння, копчення м'яса
- Назва:
- хімічне консервування, засолення м'яса
- Назва:
- штучне охолодження, заморожування м'яса
- Назва:
- спеціальна обробка для споживання, пом'якшення
- Назва:
- виробництво свіжого м'яса та замінників м'яса
- Назва:
- добір тварин та підготування до забою
- Назва:
- забій, первинна переробка та пакування м'яса
- Назва:
- бойні, різниці та підприємства із фасування м'яса
- Назва:
- устаткування боєнь, різниць: пристрої для забою, інструменти, знаряддя боєнь, засоби потрошіння
- Назва:
- устаткування для різання та подрібнення: різальні машини, різаки бекону, млини для подрібнення
- Назва:
- машини для зважування м'яса
- Назва:
- контейнери для свіжого м'яса
- Назва:
- пристрої для зважування м'яса
- Назва:
- охолоджувальне устаткування, морозильники, рефрижератори, зберігання в охолодженому стані
- Назва:
- види свіжого м'яса, відруби м'яса
- Назва:
- січене м'ясо
- Назва:
- кістки для харчових цілей
- Назва:
- кістковий мозок
- Назва:
- потрух, субпродукти, отримані при розбиранні туш та здиранні шкури, білуванні
- Назва:
- замінники м'яса
- Назва:
- оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти, домашня м'ясна продукція
- Назва:
- напівфабрикати та виробництво напівфабрикатів
- Назва:
- види м'ясних напівфабрикатів
- Назва:
- природні м'ясні напівфабрикати
- Назва:
- панірувальні м'ясопродукти: гамбургери, шніцелі
- Назва:
- січені м'ясні продукти
- Назва:
- добір та підготування свіжого м'яса до обробки
- Назва:
- виробництво ковбас
- Назва:
- технології обробки м'яса для виробництва ковбас
- Назва:
- устаткування для виробництва ковбас
- Назва:
- обладнання для змішування м'яса та пасти
- Назва:
- засолювальні чани
- Назва:
- бойлери, пропарювачі, варильні печі
- Назва:
- сушильні камери, коптильні камери
- Назва:
- спеціальне обладнання для різання, подрібнення фаршу з метою виготовлення ковбас та ковбасних виробів
- Назва:
- устаткування для шприцювання ковбасним фаршем, лінкери
- Назва:
- види ковбасної продукції
- Назва:
- солоні, сушені, копчені види м'ясопродуктів за винятком ковбасних виробів
- Назва:
- бекон
- Назва:
- шинка
- Назва:
- інші м'ясні продукти, що пройшли теплову обробку: мариноване м’ясо, солонина, холодець
- Назва:
- переробка конфіскатів, утилізаційні цехи
- Назва:
- м'ясо домашньої птиці та пернатої дичини
- Назва:
- дичина, м'ясо дичини крім птахів
- Назва:
- м'ясо домашньої птиці
- Назва:
- м'ясо пернатої дичини
- Назва:
- м'ясо куріпок, тетерюків
- Назва:
- м'ясо специфічних диких тварин
- Назва:
- м'ясо дикого північного оленя тощо
- Назва:
- м'ясо невеликих хутрових звірів, м'ясо кроля та зайця
- Назва:
- м'ясо риб, ракоподібних, інших гідробіонтів