- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Рубрики
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Сільське господарство. Лісове господарство. Землеробство. Тваринництво. Полювання. Мисливство. Рибне господарство
------> догляд, утримання, розведення комах та інших членистоногих
--------> бджільництво, утримання бджіл
----------> мед
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Сільське господарство. Лісове господарство. Землеробство. Тваринництво. Полювання. Мисливство. Рибне господарство
------> догляд, утримання, розведення комах та інших членистоногих
--------> бджільництво, утримання бджіл
----------> мед
Рубрика
- Назва:
- мед
- Назва:
- склад, властивості та якість меду
- Назва:
- в'язкість, тягучість меду
- Назва:
- органолептичні випробування меду, аромат та смак меду
- Назва:
- біохімія меду
- Назва:
- антисептичні властивості меду
- Назва:
- вилучення та обробка меду: прояснення, очищення, зрідження, фасування, пакування, транспортування
- Назва:
- форми та види меду
- Назва:
- стільниковий мед, секційний мед
- Назва:
- відцентровий, проціджений, спресований мед
- Назва:
- поділ меду за медоносами
- Назва:
- ялицевий мед
- Назва:
- вересовий мед
- Назва:
- зміни складу та пороки меду, нечистий мед, фальсифікований мед, зіпсований і неякісний мед
- Назва:
- використання меду у харчових продуктах, напоях, медикаментах, інших видах продукції
- Назва:
- використання меду у виробництві ліків, фармакології
- Назва:
- використання меду у кондитерських виробах з цукру, солодощах