- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Рубрики
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi
------> промислова мікробіологія, промислова мікологія, бродильне виробництво, промисловість ферментів, виробництво напоїв, виробництво спиртних напоїв
--------> мікробіологічне виробництво, наука і технологія прикладної мікробіології, прикладна мікологія
----------> ферментація дріжджів
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi
------> промислова мікробіологія, промислова мікологія, бродильне виробництво, промисловість ферментів, виробництво напоїв, виробництво спиртних напоїв
--------> мікробіологічне виробництво, наука і технологія прикладної мікробіології, прикладна мікологія
----------> ферментація дріжджів
Рубрика
- Назва:
- ферментація дріжджів
- Назва:
- консервування дріжджів і ферментація напоїв
- Назва:
- процеси та устаткування для обробки дріжджів
- Назва:
- подальша обробка для збільшення ферментативної потужності та інших властивостей
- Назва:
- вади дріжджів і способи поліпшення, флокуляція
- Назва:
- переробка пивних і спиртових дріжджів у пекарські дріжджі
- Назва:
- фактори, що впливають на ферментацію: концентрація, кислотність, тиск, температура
- Назва:
- анаеробні процеси ферментації, віденський спосіб
- Назва:
- аеробні процеси ферментації
- Назва:
- піна, піноутворення при ферментації