- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Рубрики
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi
------> промислова мікробіологія, промислова мікологія, бродильне виробництво, промисловість ферментів, виробництво напоїв, виробництво спиртних напоїв
--------> виноробство, енологія, вино
----------> виноробство
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi
------> промислова мікробіологія, промислова мікологія, бродильне виробництво, промисловість ферментів, виробництво напоїв, виробництво спиртних напоїв
--------> виноробство, енологія, вино
----------> виноробство
Рубрика
- Назва:
- виноробство
- Назва:
- характеристики та властивості вина
- Назва:
- виноробна якість
- Назва:
- збирання винограду, підготовка, зберігання, сушіння винограду, відокремлення ягід
- Назва:
- роздавлювання та пресування винограду, екстракція виноградного сусла
- Назва:
- операції перед бродінням: нагрівання і охолодження сусла, підсолоджування, підцукровування, додавання спирту, видалення кислоти
- Назва:
- бродіння вина, спиртові ферменти
- Назва:
- зціджування, наливання вина в бочки
- Назва:
- вижимання, друге пресування, декантація, драглі, осади вина
- Назва:
- компоненти вина: спирт, цукор, кислоти, ефіри
- Назва:
- виноробне обладнання і матеріали, обладнання погребів
- Назва:
- пристрої для відокремлення ягід, виноградні дробарки та соковижимні пристрої, виноробні заводи
- Назва:
- бродильні чани, чани Перрета
- Назва:
- обладнання для обробки сусла, обладнання для сульфітаційної обробки, десульфітації, концентрування
- Назва:
- винні преси
- Назва:
- винні насоси
- Назва:
- винні фільтри
- Назва:
- пастеризаційне обладнання: бойлери, стерилізатори вина
- Назва:
- консервування та зберігання вина
- Назва:
- процеси стабілізації вина: пастеризація вина, хімічна стабілізація вина
- Назва:
- зберігання вина, ємності для вина, чани, діжки, бутлі для вина
- Назва:
- підготовка і догляд за ємностями для вина: очищення, миття, сульфуризація
- Назва:
- догляд за вином і покращення вина
- Назва:
- зливання вина з осаду
- Назва:
- фільтрування вина
- Назва:
- просвітлення, рафінування вина
- Назва:
- підмішування гіпсу до вина, обробка вина для припинення бродіння, сульфітація вина
- Назва:
- дефекти, псування, підмішування вина
- Назва:
- природні дефекти вина
- Назва:
- випадкова підробка вина: дефекти букета вина; терпкий смак; забруднення від ємності; деревний присмак, присмак корка
- Назва:
- хвороби вина, цвіль у вині
- Назва:
- підробка вина та контроль підробки вина