- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Рубрики
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi
------> промислова мікробіологія, промислова мікологія, бродильне виробництво, промисловість ферментів, виробництво напоїв, виробництво спиртних напоїв
--------> виноробство, енологія, вино
----------> виноробство
------------> виноробна якість
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi
------> промислова мікробіологія, промислова мікологія, бродильне виробництво, промисловість ферментів, виробництво напоїв, виробництво спиртних напоїв
--------> виноробство, енологія, вино
----------> виноробство
------------> виноробна якість
Рубрика
- Назва:
- виноробна якість
- Назва:
- збирання винограду, підготовка, зберігання, сушіння винограду, відокремлення ягід
- Назва:
- роздавлювання та пресування винограду, екстракція виноградного сусла
- Назва:
- операції перед бродінням: нагрівання і охолодження сусла, підсолоджування, підцукровування, додавання спирту, видалення кислоти
- Назва:
- бродіння вина, спиртові ферменти
- Назва:
- зціджування, наливання вина в бочки
- Назва:
- вижимання, друге пресування, декантація, драглі, осади вина