- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Рубрики
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi
------> промислова мікробіологія, промислова мікологія, бродильне виробництво, промисловість ферментів, виробництво напоїв, виробництво спиртних напоїв
--------> шоколад, какао, кава, чай, тютюн
----------> кава, кофеїн
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi
------> промислова мікробіологія, промислова мікологія, бродильне виробництво, промисловість ферментів, виробництво напоїв, виробництво спиртних напоїв
--------> шоколад, какао, кава, чай, тютюн
----------> кава, кофеїн
Рубрика
- Назва:
- кава, кофеїн
- Назва:
- торгові сорти кави, кава-сирець
- Назва:
- сушіння кавових зерен, зберігання і транспортування
- Назва:
- переробка кави
- Назва:
- псування кави, пліснявіння, підробка кави
- Назва:
- виробництво кофеїну
- Назва:
- кавова продукція
- Назва:
- попередня обробка кавових зерен: лущення, відокремлення ядер зерен, просіювання, купажування, обжарювання
- Назва:
- глазурування, полірування кавових зерен, обволікання, просочування кавових зерен
- Назва:
- розмелювання кавових зерен
- Назва:
- декофеїнізація, видалення кофеїну
- Назва:
- звичайна смажена кава
- Назва:
- мелена кава
- Назва:
- кава без кофеїну
- Назва:
- кавові есенції