- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Рубрики
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi
------> харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів
--------> крохмаль, крохмалисті речовини - хімічна технологія
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi
------> харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів
--------> крохмаль, крохмалисті речовини - хімічна технологія
Рубрика
- Название:
- крохмаль, крохмалисті речовини - хімічна технологія
- Название:
- обробка крохмальної сировини перед зневодненням
- Название:
- подрібнення, дроблення, розмелювання крохмальної сировини, подрібнення з додаванням хімікатів
- Название:
- процеси розкриття клітин за допомогою бродіння
- Название:
- методи збільшення виходу крохмалю, методи усунення інших речовин
- Название:
- промивання крохмальної пульпи, циліндричні сита, набори сит
- Название:
- процеси вибілювання цукрової пульпи, інша проміжна обробка
- Название:
- відокремлення необробленого крохмалю
- Название:
- очищення сирого крохмалю, очисники крохмалю
- Название:
- сушіння крохмалю
- Название:
- операції після сушіння крохмалю
- Название:
- усунення запаху крохмалю
- Название:
- вибілювання сухого крохмалю
- Название:
- підсинювання крохмалю
- Название:
- просіювання, відсіювання, подрібнення крохмалю
- Название:
- формування, помел, гранулювання крохмалю, продукція різноманітних форм: порошкоподібний, кристалічний, грудкуватий крохмаль, зернистий крохмаль, крохмаль у вигляді пластівців
- Название:
- рідкий та напіврідкий крохмаль: суспензії крохмалю у воді, крохмальне молоко, крохмальний клейстер
- Название:
- виробництво крохмалю рідкого варіння, розчинного крохмалю
- Название:
- одержання крохмалю за допомогою фізичних та механічних засобів
- Название:
- одержання крохмалю хімічними методами
- Название:
- приготування крохмалю, що набухає у холодній воді, пептизований крохмаль
- Название:
- картопляний крохмаль, картопляна мука
- Название:
- зерновий крохмаль загалом
- Название:
- пшеничний крохмаль
- Название:
- житній крохмаль
- Название:
- гречаний крохмаль, вівсяний крохмаль, ячмінний крохмаль
- Название:
- крохмаль з інших злакових
- Название:
- клейковина
- Название:
- рисовий крохмаль
- Название:
- маїсовий крохмаль, кукурудзяний крохмаль
- Название:
- крохмалі з різних плодів: горіховий крохмаль, соєвий крохмаль, квасолевий крохмаль, сочевичний крохмаль
- Название:
- інші види їстівного крохмалю: крохмаль з коріння маранту, маніоковий крохмаль, тапіоковий крохмаль, пальмовий крохмаль, банановий крохмаль, крохмаль з коріння ямса, крохмаль з канни, крохмаль з різних стеблин, бульб, цибулин
- Название:
- похідні крохмалю – хімічна технологія
- Название:
- різні продукти, пов’язані з крохмалем, пектин