- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Рубрики
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi
------> харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів
--------> технологія та процеси переробки зерна, борошномельно-круп'яне та хлібопекарське виробництво
----------> хлібопекарське виробництво, випічка, хліб, борошняні кондитерські вироби
------------> сировина та напівфабрикати для хлібопекарських виробів
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi
------> харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів
--------> технологія та процеси переробки зерна, борошномельно-круп'яне та хлібопекарське виробництво
----------> хлібопекарське виробництво, випічка, хліб, борошняні кондитерські вироби
------------> сировина та напівфабрикати для хлібопекарських виробів
Рубрика
- Название:
- сировина та напівфабрикати для хлібопекарських виробів
- Название:
- нехімічні властивості матеріалів для випічки, якість: визначення й оцінка
- Название:
- фізичні властивості матеріалів для випічки: структура, розміри частинок матеріалів для випічки; колір; вміст борошна інших сортів
- Название:
- біологічні властивості матеріалів для випічки: смак, аромат, поживна цінність матеріалів для випічки
- Название:
- технологічні властивості, хлібопекарська якість
- Название:
- борошно грубого і тонкого помолу: склад, відбір
- Название:
- борошно з зернових культур
- Название:
- пшеничне борошно
- Название:
- житнє борошно
- Название:
- кукурудзяне борошно
- Название:
- рисове борошно
- Название:
- інші види зернового борошна
- Название:
- інші види борошна: картопляне борошно, соєве борошно, гречане борошно
- Название:
- суміші з зернового та незернового борошна
- Название:
- штучні розпушувачі, пекарські порошки
- Название:
- інша сировина для хлібобулочних виробів, поліпшувачі борошна
- Название:
- поживні речовини для дріжджів, прискорювачі бродіння, мінеральні речовини
- Название:
- речовини, багаті на жири, жири для тіста
- Название:
- багаті на білок продукти: молоко, сухе молоко (молочний порошок); яйця, яєчний білок (білкова речовина)
- Название:
- продукти, багаті на ферменти: препарати амілази, екстракти солоду, пліснява амілаза, препарати протеїнази
- Название:
- продукти, багаті на вуглеводи: цукри, оцукрене борошно
- Название:
- речовини, що абсорбують воду, декстриноване борошно, декстрини, альгінати, борошно з насіння ріжкового дерева
- Название:
- пом’якшувачі та емульганти: поліетиленстеарат, лецитин
- Название:
- порошкоподібні обмазки для хлібопекарських форм, жир для обмазки, покриття для хлібопекарських форм
- Название:
- різна хлібопекарська сировина: поліпшувачі білого хліба у вигляді емульсії, напівфабрикати для начинки, пастонакладальні машини
- Название:
- суміші для тістечок