- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Рубрики
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi
------> харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів
--------> технологія консервування харчових продуктів
----------> консервування харчових продуктів загалом, консервування овочевих продуктів рослинного походження
------------> консервування інших овочів, бобових
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi
------> харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів
--------> технологія консервування харчових продуктів
----------> консервування харчових продуктів загалом, консервування овочевих продуктів рослинного походження
------------> консервування інших овочів, бобових
Рубрика
- Назва:
- консервування інших овочів, бобових
- Назва:
- консервування бобових
- Назва:
- помідори, баклажани, солодкий перець, консервовані за допомогою хімікатів
- Назва:
- сушені овочі, в’ялені овочі
- Назва:
- консервування їстівних грибів, в тому числі сушені гриби, консервування культивованих грибів і трюфелів
- Назва:
- овочеві пасти, пюре
- Назва:
- сушіння бобових