- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Селекція мутантів дріжджів Scheffersomyces stipitis зі зміненою здатністю до алкогольної фермента...
Нет экз.
Статья
Автор:
Вісник Львівського університету. Серія: Біологічна: Селекція мутантів дріжджів Scheffersomyces stipitis зі зміненою здатністю до алкогольної фермента...
б.г.
ISBN отсутствует
Автор:
Вісник Львівського університету. Серія: Біологічна: Селекція мутантів дріжджів Scheffersomyces stipitis зі зміненою здатністю до алкогольної фермента...
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Селекція мутантів дріжджів Scheffersomyces stipitis зі зміненою здатністю до алкогольної ферментації глюкози та ксилози методом інсерційного мутагенезу / М. Борбуляк [та ін.] // Вісник Львівського університету. Сер.: Біологічна. – 2016. – Вип.73. – С. 115-115.
Предметні рубрики = Биологические науки : микробиология : генетика микроорганизмов : изменчивость : искусственный (индуцированный) мутагенез, факторы мутагенеза
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : промислова мікробіологія, промислова мікологія, бродильне виробництво, промисловість ферментів, виробництво напоїв, виробництво спиртних напоїв : мікробіологічне виробництво, наука і технологія прикладної мікробіології, прикладна мікологія : ферментація дріжджів : фактори, що впливають на ферментацію: концентрація, кислотність, тиск, температура
Селекція мутантів дріжджів Scheffersomyces stipitis зі зміненою здатністю до алкогольної ферментації глюкози та ксилози методом інсерційного мутагенезу / М. Борбуляк [та ін.] // Вісник Львівського університету. Сер.: Біологічна. – 2016. – Вип.73. – С. 115-115.
Предметні рубрики = Биологические науки : микробиология : генетика микроорганизмов : изменчивость : искусственный (индуцированный) мутагенез, факторы мутагенеза
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : промислова мікробіологія, промислова мікологія, бродильне виробництво, промисловість ферментів, виробництво напоїв, виробництво спиртних напоїв : мікробіологічне виробництво, наука і технологія прикладної мікробіології, прикладна мікологія : ферментація дріжджів : фактори, що впливають на ферментацію: концентрація, кислотність, тиск, температура