- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Шляхи формування систем сортовивчення та контролю розсадників за молекулярними маркерами
Нет экз.
Электронный ресурс (аналит. описание)
Автор:
Збірник наукових праць Селекційно-генетичного інституту - Національного центру насіннєзнавства та сортовивчення (СГІ НЦНС) . - Вип.22 (62): Шляхи формування систем сортовивчення та контролю розсадників за молекулярними маркерами
б.г.
ISBN отсутствует
Автор:
Збірник наукових праць Селекційно-генетичного інституту - Національного центру насіннєзнавства та сортовивчення (СГІ НЦНС) . - Вип.22 (62): Шляхи формування систем сортовивчення та контролю розсадників за молекулярними маркерами
б.г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс (аналит. описание)
Шляхи формування систем сортовивчення та контролю розсадників за молекулярними маркерами [Электронный ресурс] / О. О. Колесник [та ін.] // Збірник наукових праць Селекційно-генетичного інституту - Національного центру насіннєзнавства та сортовивчення (СГІ НЦНС) / НААН України, Селекційно-генетичний ін-т - Нац. центру насіннєзнавства та сортовивчення (СГІ НЦНС); відп. ред. В. М. Соколов. – Одеса : Астропринт, 2002. - Збірник наукових праць Селекційно-генетичного інституту - Національного центру насіннєзнавства та сортовивчення (СГІ НЦНС) . - Вип.22 (62). – 2013. – С. 89-99.
Предметні рубрики = Електронний ресурс
Предметні рубрики = МАТЕМАТИКА. ПРИРОДНИЧІ НАУКИ : Біологічні науки в цілому : матеріальні основи життя, біохімія, молекулярна біологія, біофізика : молекулярні основи життя, молекулярна біологія
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Сільське господарство. Лісове господарство. Землеробство. Тваринництво. Полювання. Мисливство. Рибне господарство : рослинництво в цілому, рільництво, садівництво : рільництво, польові сільськогосподарські культури та їхнє виробництво : хлібні злаки, зернові культури : пшениця Triticum : гексаплоїдні види, Triticum aestivum пшениця м'яка
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів : технологія та процеси переробки зерна, борошномельно-круп'яне та хлібопекарське виробництво : хлібопекарське виробництво, випічка, хліб, борошняні кондитерські вироби : сировина та напівфабрикати для хлібопекарських виробів : нехімічні властивості матеріалів для випічки, якість: визначення й оцінка
Шляхи формування систем сортовивчення та контролю розсадників за молекулярними маркерами [Электронный ресурс] / О. О. Колесник [та ін.] // Збірник наукових праць Селекційно-генетичного інституту - Національного центру насіннєзнавства та сортовивчення (СГІ НЦНС) / НААН України, Селекційно-генетичний ін-т - Нац. центру насіннєзнавства та сортовивчення (СГІ НЦНС); відп. ред. В. М. Соколов. – Одеса : Астропринт, 2002. - Збірник наукових праць Селекційно-генетичного інституту - Національного центру насіннєзнавства та сортовивчення (СГІ НЦНС) . - Вип.22 (62). – 2013. – С. 89-99.
Предметні рубрики = Електронний ресурс
Предметні рубрики = МАТЕМАТИКА. ПРИРОДНИЧІ НАУКИ : Біологічні науки в цілому : матеріальні основи життя, біохімія, молекулярна біологія, біофізика : молекулярні основи життя, молекулярна біологія
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Сільське господарство. Лісове господарство. Землеробство. Тваринництво. Полювання. Мисливство. Рибне господарство : рослинництво в цілому, рільництво, садівництво : рільництво, польові сільськогосподарські культури та їхнє виробництво : хлібні злаки, зернові культури : пшениця Triticum : гексаплоїдні види, Triticum aestivum пшениця м'яка
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів : технологія та процеси переробки зерна, борошномельно-круп'яне та хлібопекарське виробництво : хлібопекарське виробництво, випічка, хліб, борошняні кондитерські вироби : сировина та напівфабрикати для хлібопекарських виробів : нехімічні властивості матеріалів для випічки, якість: визначення й оцінка