- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Мадані, М. М. - Принципи міжнародної класифікації зеленої кави
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Автор: Мадані, М. М.
Труды научно-практической конференции (14-16 сент. 2010 г.): Принципи міжнародної класифікації зеленої кави
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Мадані, М. М.
Труды научно-практической конференции (14-16 сент. 2010 г.): Принципи міжнародної класифікації зеленої кави
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Мадані, М. М.
Принципи міжнародної класифікації зеленої кави / М. М. Мадані, А. Мадані // "Качество и безопасность. Стандарты и тенденции развития современного химического анализа веществ и материалов" (2010; Одесса)
Труды научно-практической конференции (14-16 сент. 2010 г.) : (сборник) / "Качество и безопасность. Стандарты и тенденции развития современного химического анализа веществ и материалов" (2010; Одесса); НАН Украины, Науч. Совет по проблеме "аналитическая химия" [и др.]. – Одесса : [б. и.], 2010. – С. 109-120.
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : промислова мікробіологія, промислова мікологія, бродильне виробництво, промисловість ферментів, виробництво напоїв, виробництво спиртних напоїв : шоколад, какао, кава, чай, тютюн : кава, кофеїн : псування кави, пліснявіння, підробка кави
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : промислова мікробіологія, промислова мікологія, бродильне виробництво, промисловість ферментів, виробництво напоїв, виробництво спиртних напоїв : шоколад, какао, кава, чай, тютюн : кава, кофеїн : торгові сорти кави, кава-сирець
Мадані, М. М.
Принципи міжнародної класифікації зеленої кави / М. М. Мадані, А. Мадані // "Качество и безопасность. Стандарты и тенденции развития современного химического анализа веществ и материалов" (2010; Одесса)
Труды научно-практической конференции (14-16 сент. 2010 г.) : (сборник) / "Качество и безопасность. Стандарты и тенденции развития современного химического анализа веществ и материалов" (2010; Одесса); НАН Украины, Науч. Совет по проблеме "аналитическая химия" [и др.]. – Одесса : [б. и.], 2010. – С. 109-120.
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : промислова мікробіологія, промислова мікологія, бродильне виробництво, промисловість ферментів, виробництво напоїв, виробництво спиртних напоїв : шоколад, какао, кава, чай, тютюн : кава, кофеїн : псування кави, пліснявіння, підробка кави
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : промислова мікробіологія, промислова мікологія, бродильне виробництво, промисловість ферментів, виробництво напоїв, виробництво спиртних напоїв : шоколад, какао, кава, чай, тютюн : кава, кофеїн : торгові сорти кави, кава-сирець