- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Кім, Е. О. - Особливості підготовки та організації кейтерингового обслуговування
Нет экз.
Электронный ресурс (аналит. описание)
Автор: Кім, Е. О.
Сучасні виклики сталого розвитку бізнесу: Особливості підготовки та організації кейтерингового обслуговування
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Кім, Е. О.
Сучасні виклики сталого розвитку бізнесу: Особливості підготовки та організації кейтерингового обслуговування
б.г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс (аналит. описание)
Кім, Е. О.
Особливості підготовки та організації кейтерингового обслуговування [Электронный ресурс] / Е. О. Кім // Сучасні виклики сталого розвитку бізнесу : тези Міжнар. наук. конф. (5-6 листоп. 2020 року, м. Житомир) / ДНУ, Ін-т модернізації змісту освіти [та ін.]. – Електрон. кн. – Житомир : ДУ "Житомирська політехніка", 2020. – С. 372.
Кім, Е. О.
Особливості підготовки та організації кейтерингового обслуговування [Электронный ресурс] / Е. О. Кім // Сучасні виклики сталого розвитку бізнесу : тези Міжнар. наук. конф. (5-6 листоп. 2020 року, м. Житомир) / ДНУ, Ін-т модернізації змісту освіти [та ін.]. – Електрон. кн. – Житомир : ДУ "Житомирська політехніка", 2020. – С. 372.