- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Смішко, М. В. - Заходи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства
Нет экз.
Статья
Автор: Смішко, М. В.
Науковий вісник Одеського державного економічного університета: Заходи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Смішко, М. В.
Науковий вісник Одеського державного економічного університета: Заходи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Смішко, М. В.
Заходи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства / М. В. Смішко // Науковий вісник Одеського державного економічного університета. – 2009. – № 2 (80). – С. 36-43.
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Економіка. Економічні науки : економічне становище, економічна політика, управління та планування в економіці, виробництво, послуги, ціни : економіка сільського господарства та продовольчого виробництва, аграний сектор економіки : економіка продовольчого виробництва та постачання, економіка харчової промисловості
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Демографія. Соціологія. Статистика : демографія, вивчення народонаселення : народонаселення : склад та розподіл населення : домашні господарства : типи домашніх господарств : підприємства готельного типу та громадського харчування, готельна індустрія : підприємства громадського харчування, доставлення готових страв
Смішко, М. В.
Заходи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства / М. В. Смішко // Науковий вісник Одеського державного економічного університета. – 2009. – № 2 (80). – С. 36-43.
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Економіка. Економічні науки : економічне становище, економічна політика, управління та планування в економіці, виробництво, послуги, ціни : економіка сільського господарства та продовольчого виробництва, аграний сектор економіки : економіка продовольчого виробництва та постачання, економіка харчової промисловості
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Демографія. Соціологія. Статистика : демографія, вивчення народонаселення : народонаселення : склад та розподіл населення : домашні господарства : типи домашніх господарств : підприємства готельного типу та громадського харчування, готельна індустрія : підприємства громадського харчування, доставлення готових страв