- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Гуща, Є. А. - Використання рослинного молока для приготування страв і напоїв в закладах ресторанного господарства
Нет экз.
Электронный ресурс (аналит. описание)
Автор: Гуща, Є. А.
Сучасний стан та перспективи розвитку економіки, фінансів, обліку і права: Використання рослинного молока для приготування страв і напоїв в закладах ресторанного господарства
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Гуща, Є. А.
Сучасний стан та перспективи розвитку економіки, фінансів, обліку і права: Використання рослинного молока для приготування страв і напоїв в закладах ресторанного господарства
б.г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс (аналит. описание)
Гуща, Є. А.
Використання рослинного молока для приготування страв і напоїв в закладах ресторанного господарства [Электронный ресурс] / Є. А. Гуща, С. М. Неіленко // Сучасний стан та перспективи розвитку економіки, фінансів, обліку і права = Current state and prospects of development economics, accounting and law : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (Полтава, 1 берез. 2021 р.) / Центр фін.-екон. наук. дослідж. (ЦФЕНД). – Електрон. кн. – Полтава : ЦФЕНД, 2021. – С. 36-38.
Гуща, Є. А.
Використання рослинного молока для приготування страв і напоїв в закладах ресторанного господарства [Электронный ресурс] / Є. А. Гуща, С. М. Неіленко // Сучасний стан та перспективи розвитку економіки, фінансів, обліку і права = Current state and prospects of development economics, accounting and law : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (Полтава, 1 берез. 2021 р.) / Центр фін.-екон. наук. дослідж. (ЦФЕНД). – Електрон. кн. – Полтава : ЦФЕНД, 2021. – С. 36-38.