- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Палійчук, Євгенія - Управління як інструмент підвищення ефективності функціонування підприємств сфери харчування
Нет экз.
Статья
Автор: Палійчук, Євгенія
Геополітика України: історія і сучасність: Управління як інструмент підвищення ефективності функціонування підприємств сфери харчування
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Палійчук, Євгенія
Геополітика України: історія і сучасність: Управління як інструмент підвищення ефективності функціонування підприємств сфери харчування
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Палійчук, Євгенія.
Управління як інструмент підвищення ефективності функціонування підприємств сфери харчування / Є. Палійчук, І. Павлик // Геополітика України: історія і сучасність . – 2020. – Вип. 2 (25). – С. 221-227.
Ключевые слова = гостинично - ресторанный бизнес
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Організація комерційних та приватних підприємств. Організація торгівлі : управління підприємством, менеджмент підприємства
Палійчук, Євгенія.
Управління як інструмент підвищення ефективності функціонування підприємств сфери харчування / Є. Палійчук, І. Павлик // Геополітика України: історія і сучасність . – 2020. – Вип. 2 (25). – С. 221-227.
Ключевые слова = гостинично - ресторанный бизнес
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Організація комерційних та приватних підприємств. Організація торгівлі : управління підприємством, менеджмент підприємства