- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Bayraktar, Vasyl M. - Comparative assessment of the laboratory selected and active dried Saccharomyces cerevisiae yeast...
Электронный ресурс
Автор: Bayraktar, Vasyl M.
Comparative assessment of the laboratory selected and active dried Saccharomyces cerevisiae yeast...
Порівняльна оцінка лабораторних та сухих швидкорозчинних дріжджів Saccharomyces cerevisiae для біотехнології коньячного виробництва Сравнительная оценка лабораторных и сухих быстрорастворимых дрожжей Saccharomyces cerevisiae для биотехнологии коньячного производства
2015 г.
ISBN отсутствует
Автор: Bayraktar, Vasyl M.
Comparative assessment of the laboratory selected and active dried Saccharomyces cerevisiae yeast...
Порівняльна оцінка лабораторних та сухих швидкорозчинних дріжджів Saccharomyces cerevisiae для біотехнології коньячного виробництва Сравнительная оценка лабораторных и сухих быстрорастворимых дрожжей Saccharomyces cerevisiae для биотехнологии коньячного производства
2015 г.
ISBN отсутствует
Електронний ресурс
ЭР
Bayraktar, Vasyl M.
Comparative assessment of the laboratory selected and active dried Saccharomyces cerevisiae yeast culture in biotechnology of the brandy production [Електронний ресурс] = Порівняльна оцінка лабораторних та сухих швидкорозчинних дріжджів Saccharomyces cerevisiae для біотехнології коньячного виробництва = Сравнительная оценка лабораторных и сухих быстрорастворимых дрожжей Saccharomyces cerevisiae для биотехнологии коньячного производства / V. M. Bayraktar. – Мелітополь, 2015. – С. 48-60. : tab.
Назва з тит. екрана . – Окрем. відб.: Біологічний вісник МДПУ. 2015. №1. – Режим доступу:http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/33732, вільний (дата звернення: 20.09.2022) . – Бібліогр.: с. 59-60.
Предметні рубрики = Електронний ресурс
Предметні рубрики = МАТЕМАТИКА. ПРИРОДНИЧІ НАУКИ : Ботаніка : систематика рослин : Мікологія. Eumycetes. Справжні гриби. Плісняві гриби : Ascomycota. Аскоміцети, сумчасті гриби : Saccharomycetales. Сахароміцети, дріжджові гриби. Дріжджі. Saccharomycetaceae. Saccharomyces cereviseae. Пивні дріжджі. Candida spp.
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : промислова мікробіологія, промислова мікологія, бродильне виробництво, промисловість ферментів, виробництво напоїв, виробництво спиртних напоїв : виноробство, енологія, вино : виноробство : виноробна якість : бродіння вина, спиртові ферменти
ОФ - 1 экз.
ЭР
Bayraktar, Vasyl M.
Comparative assessment of the laboratory selected and active dried Saccharomyces cerevisiae yeast culture in biotechnology of the brandy production [Електронний ресурс] = Порівняльна оцінка лабораторних та сухих швидкорозчинних дріжджів Saccharomyces cerevisiae для біотехнології коньячного виробництва = Сравнительная оценка лабораторных и сухих быстрорастворимых дрожжей Saccharomyces cerevisiae для биотехнологии коньячного производства / V. M. Bayraktar. – Мелітополь, 2015. – С. 48-60. : tab.
Назва з тит. екрана . – Окрем. відб.: Біологічний вісник МДПУ. 2015. №1. – Режим доступу:http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/33732, вільний (дата звернення: 20.09.2022) . – Бібліогр.: с. 59-60.
Предметні рубрики = Електронний ресурс
Предметні рубрики = МАТЕМАТИКА. ПРИРОДНИЧІ НАУКИ : Ботаніка : систематика рослин : Мікологія. Eumycetes. Справжні гриби. Плісняві гриби : Ascomycota. Аскоміцети, сумчасті гриби : Saccharomycetales. Сахароміцети, дріжджові гриби. Дріжджі. Saccharomycetaceae. Saccharomyces cereviseae. Пивні дріжджі. Candida spp.
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : промислова мікробіологія, промислова мікологія, бродильне виробництво, промисловість ферментів, виробництво напоїв, виробництво спиртних напоїв : виноробство, енологія, вино : виноробство : виноробна якість : бродіння вина, спиртові ферменти
ОФ - 1 экз.