- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Bayraktar, Vasyl M. - Organic acids concentration in wine stocks after Saccharomyces cereviisiiae fermentation
Электронный ресурс
Автор: Bayraktar, Vasyl M.
Organic acids concentration in wine stocks after Saccharomyces cereviisiiae fermentation
2013 г.
ISBN отсутствует
Автор: Bayraktar, Vasyl M.
Organic acids concentration in wine stocks after Saccharomyces cereviisiiae fermentation
2013 г.
ISBN отсутствует
Електронний ресурс
ЭР
Bayraktar, Vasyl M.
Organic acids concentration in wine stocks after Saccharomyces cereviisiiae fermentation [Електронний ресурс] / V. M. Bayraktar. – [S. l.], 2013. – P. 97-106. : tab., fig.
Назва з тит. екрана . – Окрем. відб.: BIOTECHNOLOGIA ACTA. V. 6. No 2. – Режим доступу: http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/33800, вільний (дата звернення: 20.10.2022) . – Bibliogr.: Р. 105 (13 назв).
Предметні рубрики = Електронний ресурс
Предметні рубрики = МАТЕМАТИКА. ПРИРОДНИЧІ НАУКИ : Ботаніка : систематика рослин : Мікологія. Eumycetes. Справжні гриби. Плісняві гриби : Ascomycota. Аскоміцети, сумчасті гриби : Saccharomycetales. Сахароміцети, дріжджові гриби. Дріжджі. Saccharomycetaceae. Saccharomyces cereviseae. Пивні дріжджі. Candida spp.
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : промислова мікробіологія, промислова мікологія, бродильне виробництво, промисловість ферментів, виробництво напоїв, виробництво спиртних напоїв : мікробіологічне виробництво, наука і технологія прикладної мікробіології, прикладна мікологія : ферментація дріжджів
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : промислова мікробіологія, промислова мікологія, бродильне виробництво, промисловість ферментів, виробництво напоїв, виробництво спиртних напоїв : виноробство, енологія, вино : виноробство : компоненти вина: спирт, цукор, кислоти, ефіри
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : БІОТЕХНОЛОГІЯ : продукти біотехнології : продукти основного метаболізму, мікробні продукти
ОФ - 1 экз.
ЭР
Bayraktar, Vasyl M.
Organic acids concentration in wine stocks after Saccharomyces cereviisiiae fermentation [Електронний ресурс] / V. M. Bayraktar. – [S. l.], 2013. – P. 97-106. : tab., fig.
Назва з тит. екрана . – Окрем. відб.: BIOTECHNOLOGIA ACTA. V. 6. No 2. – Режим доступу: http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/33800, вільний (дата звернення: 20.10.2022) . – Bibliogr.: Р. 105 (13 назв).
Предметні рубрики = Електронний ресурс
Предметні рубрики = МАТЕМАТИКА. ПРИРОДНИЧІ НАУКИ : Ботаніка : систематика рослин : Мікологія. Eumycetes. Справжні гриби. Плісняві гриби : Ascomycota. Аскоміцети, сумчасті гриби : Saccharomycetales. Сахароміцети, дріжджові гриби. Дріжджі. Saccharomycetaceae. Saccharomyces cereviseae. Пивні дріжджі. Candida spp.
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : промислова мікробіологія, промислова мікологія, бродильне виробництво, промисловість ферментів, виробництво напоїв, виробництво спиртних напоїв : мікробіологічне виробництво, наука і технологія прикладної мікробіології, прикладна мікологія : ферментація дріжджів
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : промислова мікробіологія, промислова мікологія, бродильне виробництво, промисловість ферментів, виробництво напоїв, виробництво спиртних напоїв : виноробство, енологія, вино : виноробство : компоненти вина: спирт, цукор, кислоти, ефіри
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : БІОТЕХНОЛОГІЯ : продукти біотехнології : продукти основного метаболізму, мікробні продукти
ОФ - 1 экз.