- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Дієтологія та раціональне харчування
Электронный ресурс
Автор:
Дієтологія та раціональне харчування : електрон. метод. рек. до практ. занять, семінарів та самост. роботи для здобувачів другого рівня вищ. освіти за спец. 091 "Біологія", 162 "Біотехнології та біоінженерія", 014.05. "Середня освіта. Біологія та здоров’я людини", 226 "Фармація, промислова фармація"
Издательство: Одеський нац. ун-т, 2023 г.
ISBN отсутствует
Автор:
Дієтологія та раціональне харчування : електрон. метод. рек. до практ. занять, семінарів та самост. роботи для здобувачів другого рівня вищ. освіти за спец. 091 "Біологія", 162 "Біотехнології та біоінженерія", 014.05. "Середня освіта. Біологія та здоров’я людини", 226 "Фармація, промислова фармація"
Издательство: Одеський нац. ун-т, 2023 г.
ISBN отсутствует
Електронний ресурс
ЕР
Дієтологія та раціональне харчування [Електронний ресурс] : електрон. метод. рек. до практ. занять, семінарів та самост. роботи для здобувачів другого рівня вищ. освіти за спец. 091 "Біологія", 162 "Біотехнології та біоінженерія", 014.05. "Середня освіта. Біологія та здоров’я людини", 226 "Фармація, промислова фармація" / ОНУ ім. І. І. Мечникова, Біол. ф-т; уклад.: О. А. Макаренко, Т. В. Гладкій. – Електрон. кн. – Одеса : Одеський нац. ун-т, 2023. – 71 с. : рис., табл.
Назва з тит. екрана . – Режим доступу:http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/35942, вільний (дата звернення 11.09.2023) . – Бібліогр.: с. 59-60.
Укладене у відповідності до робочої програми з «Дієтології та раціонального харчування» для здобувачів ІІ рівня вищої освіти за спеціальностями 091 Біологія, 162 Біотехнологія і біоінженерія, 014.05. Середня освіта (Біологія та здоров’я людини), 226 Фармація, промислова фармація та до робочої програми з «Нутриціології» для спеціальності 226 Фармація. Промислова фармація. Видання розроблене для підготовки до практичних і семінарських занять з дисципліни, містить стислі теоретичні питання, тести та практичні завдання про роль основних харчових речовин у забезпеченні процесів життєдіяльності, норми споживання нутрієнтів та енергії різних верств населення, оцінку харчового та енергетичного статусу, лікувальне та нетрадиційне харчування.
Предметні рубрики = Електронний ресурс
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Медичні науки : гігієна в цілому, валеологія, гігієна особистості : дієтетика, гігієна харчування
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Медичні науки : гігієна в цілому, валеологія, гігієна особистості : посібники для викладання, навчання, практичної підготовки - гігієна в цілому, валеологія, гігієна особистості : посібники для практичних занять та навчання, тести - гігієна в цілому, валеологія, гігієна особистості
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Медичні науки : фармакологія, терапія, токсикологія : терапія, медична реабілітація : дієтичний нагляд, помірність в їжі, абстиненція як лікувальний засіб, дієтотерапія : дієтотерапія
Ключевые слова = биословарь-биологи
віртуальний перегляд - електронні ресурси - вересень 2023
Дисциплины = Природничі науки : Базовый : Біологія
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Медичні науки : біологія людини : фізіологія, фізіологія людини, порівняльна фізіологія : окрема фізіологія : харчування, споживання їжі, травлення, живлення : живлення
ОФ - 1 экз.
ЕР
Дієтологія та раціональне харчування [Електронний ресурс] : електрон. метод. рек. до практ. занять, семінарів та самост. роботи для здобувачів другого рівня вищ. освіти за спец. 091 "Біологія", 162 "Біотехнології та біоінженерія", 014.05. "Середня освіта. Біологія та здоров’я людини", 226 "Фармація, промислова фармація" / ОНУ ім. І. І. Мечникова, Біол. ф-т; уклад.: О. А. Макаренко, Т. В. Гладкій. – Електрон. кн. – Одеса : Одеський нац. ун-т, 2023. – 71 с. : рис., табл.
Назва з тит. екрана . – Режим доступу:http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/35942, вільний (дата звернення 11.09.2023) . – Бібліогр.: с. 59-60.
Укладене у відповідності до робочої програми з «Дієтології та раціонального харчування» для здобувачів ІІ рівня вищої освіти за спеціальностями 091 Біологія, 162 Біотехнологія і біоінженерія, 014.05. Середня освіта (Біологія та здоров’я людини), 226 Фармація, промислова фармація та до робочої програми з «Нутриціології» для спеціальності 226 Фармація. Промислова фармація. Видання розроблене для підготовки до практичних і семінарських занять з дисципліни, містить стислі теоретичні питання, тести та практичні завдання про роль основних харчових речовин у забезпеченні процесів життєдіяльності, норми споживання нутрієнтів та енергії різних верств населення, оцінку харчового та енергетичного статусу, лікувальне та нетрадиційне харчування.
Предметні рубрики = Електронний ресурс
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Медичні науки : гігієна в цілому, валеологія, гігієна особистості : дієтетика, гігієна харчування
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Медичні науки : гігієна в цілому, валеологія, гігієна особистості : посібники для викладання, навчання, практичної підготовки - гігієна в цілому, валеологія, гігієна особистості : посібники для практичних занять та навчання, тести - гігієна в цілому, валеологія, гігієна особистості
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Медичні науки : фармакологія, терапія, токсикологія : терапія, медична реабілітація : дієтичний нагляд, помірність в їжі, абстиненція як лікувальний засіб, дієтотерапія : дієтотерапія
Ключевые слова = биословарь-биологи
віртуальний перегляд - електронні ресурси - вересень 2023
Дисциплины = Природничі науки : Базовый : Біологія
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Медичні науки : біологія людини : фізіологія, фізіологія людини, порівняльна фізіологія : окрема фізіологія : харчування, споживання їжі, травлення, живлення : живлення
ОФ - 1 экз.