- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Quality formation of flour, meat, fermented milk products for hotels and diet restaurants
Книга
Автор:
Quality formation of flour, meat, fermented milk products for hotels and diet restaurants : monograph
Издательство: V. N. Karazin Kharkiv national univ., 2022 г.
ISBN 978-966-285-737-5
Автор:
Quality formation of flour, meat, fermented milk products for hotels and diet restaurants : monograph
Издательство: V. N. Karazin Kharkiv national univ., 2022 г.
ISBN 978-966-285-737-5
Книга
149 6732
Quality formation of flour, meat, fermented milk products for hotels and diet restaurants : monograph / Y. Biletska [et al.]; V. N. Karazin Kharkiv national univ.. – Kharkiv : V. N. Karazin Kharkiv national univ., 2022. – 131 p. : tabl., il.
Бібліогр. в кінці розд.
ISBN 978-966-285-737-5.
The monograph develops technologies and recipes for soybean and chickpea flour enriched with trace elements. In the scientific work the authors talk about improving the quality of bread, sausages and lactic acid products for dietary nutrition. Scientists have proven the high dietary properties of the developed products. The products are recommended for people with iodine and selenium deficiency, gluten intolerance and chronic colitis. The scientific work provides recommendations for daily consumption of developed products. Scientists have studied the shelf life of new products. The monograph is recommended for scientists and practitioners in the field, as well as students and graduates.
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Домоведення. Домашнє господарство. Комунальне господарство. Служба побуту : продукти харчування, приготування їжі, страви : приготування їжі та страв, кулінарія : приготування окремих страв, спеціальні страви, дієтичне харчування
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Домоведення. Домашнє господарство. Комунальне господарство. Служба побуту : продукти харчування, приготування їжі, страви : продукти харчування, їхні властивості та харчова цінність : якість продуктів харчування
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Медичні науки : гігієна в цілому, валеологія, гігієна особистості : дієтетика, гігієна харчування
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів : технологія та процеси переробки зерна, борошномельно-круп'яне та хлібопекарське виробництво : хлібопекарське виробництво, випічка, хліб, борошняні кондитерські вироби : пекарська продукція загалом, хліб і хлібобулочна продукція
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Сільське господарство. Лісове господарство. Землеробство. Тваринництво. Полювання. Мисливство. Рибне господарство : тваринницво, продукти тваринництва, полювання, мисливство, рибне господарство : продукти тваринництва та мисливства : м'ясо, свіжі м'ясні харчові продукти
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Сільське господарство. Лісове господарство. Землеробство. Тваринництво. Полювання. Мисливство. Рибне господарство : тваринницво, продукти тваринництва, полювання, мисливство, рибне господарство : продукти тваринництва та мисливства : молочна промисловість в цілому : оброблене молоко : кисломолочні продукти
віртуальний перегляд – книги – математика, природничі науки, медицина, техніка, сільське господарство – липень 2024
1692796 ОФ
149 6732
Quality formation of flour, meat, fermented milk products for hotels and diet restaurants : monograph / Y. Biletska [et al.]; V. N. Karazin Kharkiv national univ.. – Kharkiv : V. N. Karazin Kharkiv national univ., 2022. – 131 p. : tabl., il.
Бібліогр. в кінці розд.
ISBN 978-966-285-737-5.
The monograph develops technologies and recipes for soybean and chickpea flour enriched with trace elements. In the scientific work the authors talk about improving the quality of bread, sausages and lactic acid products for dietary nutrition. Scientists have proven the high dietary properties of the developed products. The products are recommended for people with iodine and selenium deficiency, gluten intolerance and chronic colitis. The scientific work provides recommendations for daily consumption of developed products. Scientists have studied the shelf life of new products. The monograph is recommended for scientists and practitioners in the field, as well as students and graduates.
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Домоведення. Домашнє господарство. Комунальне господарство. Служба побуту : продукти харчування, приготування їжі, страви : приготування їжі та страв, кулінарія : приготування окремих страв, спеціальні страви, дієтичне харчування
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Домоведення. Домашнє господарство. Комунальне господарство. Служба побуту : продукти харчування, приготування їжі, страви : продукти харчування, їхні властивості та харчова цінність : якість продуктів харчування
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Медичні науки : гігієна в цілому, валеологія, гігієна особистості : дієтетика, гігієна харчування
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів : технологія та процеси переробки зерна, борошномельно-круп'яне та хлібопекарське виробництво : хлібопекарське виробництво, випічка, хліб, борошняні кондитерські вироби : пекарська продукція загалом, хліб і хлібобулочна продукція
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Сільське господарство. Лісове господарство. Землеробство. Тваринництво. Полювання. Мисливство. Рибне господарство : тваринницво, продукти тваринництва, полювання, мисливство, рибне господарство : продукти тваринництва та мисливства : м'ясо, свіжі м'ясні харчові продукти
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Сільське господарство. Лісове господарство. Землеробство. Тваринництво. Полювання. Мисливство. Рибне господарство : тваринницво, продукти тваринництва, полювання, мисливство, рибне господарство : продукти тваринництва та мисливства : молочна промисловість в цілому : оброблене молоко : кисломолочні продукти
віртуальний перегляд – книги – математика, природничі науки, медицина, техніка, сільське господарство – липень 2024
1692796 ОФ