- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Рибалка, Олександр Ілліч - Якість пшениці та її поліпшення
Книга
Автор: Рибалка, Олександр Ілліч
Якість пшениці та її поліпшення
Издательство: Логос, 2011 г.
ISBN 978-966-171-385-6
Автор: Рибалка, Олександр Ілліч
Якість пшениці та її поліпшення
Издательство: Логос, 2011 г.
ISBN 978-966-171-385-6
Книга
147 13538
Рибалка, Олександр Ілліч.
Якість пшениці та її поліпшення / О. І. Рибалка; Нац. акад. аграрних наук України, Селекційно-генетичний ін-т - Нац. центр насіннєзнавства та сортовивчення, Нац. акад. аграрних наук України. – Київ : Логос, 2011. – 495 с. : рис., табл.
Бібліогр. в кінці гл.
ISBN 978-966-171-385-6.
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Сільське господарство. Лісове господарство. Землеробство. Тваринництво. Полювання. Мисливство. Рибне господарство : рослинництво в цілому, рільництво, садівництво : рільництво, польові сільськогосподарські культури та їхнє виробництво : хлібні злаки, зернові культури : пшениця Triticum
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Медичні науки : гігієна в цілому, валеологія, гігієна особистості : дієтетика, гігієна харчування : рослинні харчові продукти
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Сільське господарство. Лісове господарство. Землеробство. Тваринництво. Полювання. Мисливство. Рибне господарство : загальні питання сільського господарства : агротехніка : поліпшення видів, сортів рослин, прикладна генетика, селекція : селекція рослин
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів : технологія та процеси переробки зерна, борошномельно-круп'яне та хлібопекарське виробництво : зберігання та переробка зерна, борошномельне і круп'яне виробництво, виробництво харчових продуктів із зерна : якість зерна
1692904 ОФ
147 13538
Рибалка, Олександр Ілліч.
Якість пшениці та її поліпшення / О. І. Рибалка; Нац. акад. аграрних наук України, Селекційно-генетичний ін-т - Нац. центр насіннєзнавства та сортовивчення, Нац. акад. аграрних наук України. – Київ : Логос, 2011. – 495 с. : рис., табл.
Бібліогр. в кінці гл.
ISBN 978-966-171-385-6.
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Сільське господарство. Лісове господарство. Землеробство. Тваринництво. Полювання. Мисливство. Рибне господарство : рослинництво в цілому, рільництво, садівництво : рільництво, польові сільськогосподарські культури та їхнє виробництво : хлібні злаки, зернові культури : пшениця Triticum
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Медичні науки : гігієна в цілому, валеологія, гігієна особистості : дієтетика, гігієна харчування : рослинні харчові продукти
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Сільське господарство. Лісове господарство. Землеробство. Тваринництво. Полювання. Мисливство. Рибне господарство : загальні питання сільського господарства : агротехніка : поліпшення видів, сортів рослин, прикладна генетика, селекція : селекція рослин
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів : технологія та процеси переробки зерна, борошномельно-круп'яне та хлібопекарське виробництво : зберігання та переробка зерна, борошномельне і круп'яне виробництво, виробництво харчових продуктів із зерна : якість зерна
1692904 ОФ