- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Subota, V. V. - Deepened genomics-metabolomics characteristics of the bacteria of the Bacillus genus isolated fro...
Нет экз.
Статья
Автор: Subota, V. V.
Мікробіологія і біотехнологія: Deepened genomics-metabolomics characteristics of the bacteria of the Bacillus genus isolated fro...
Поглиблена геномно-метаболомна характеристика бактерій роду bacillus, виділених з глибоководних відкладень Чорного моря
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Subota, V. V.
Мікробіологія і біотехнологія: Deepened genomics-metabolomics characteristics of the bacteria of the Bacillus genus isolated fro...
Поглиблена геномно-метаболомна характеристика бактерій роду bacillus, виділених з глибоководних відкладень Чорного моря
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Subota, V. V.
Deepened genomics-metabolomics characteristics of the bacteria of the Bacillus genus isolated from deep-sea = Поглиблена геномно-метаболомна характеристика бактерій роду bacillus, виділених з глибоководних відкладень Чорного моря / V. V. Subota, A. M. Ostapchuk, M. D. Shtenikov // Мікробіологія і біотехнологія . – 2023. – № 2 (58). – С. 51-59.
Предметні рубрики = Електронний ресурс
Ключевые слова = биословарь-биологи
Предметні рубрики = МАТЕМАТИКА. ПРИРОДНИЧІ НАУКИ : Біологічні науки в цілому : мікробіологія : загальна мікробіологія : біохімія мікроорганізмів, фізіологія мікроорганізмів
Subota, V. V.
Deepened genomics-metabolomics characteristics of the bacteria of the Bacillus genus isolated from deep-sea = Поглиблена геномно-метаболомна характеристика бактерій роду bacillus, виділених з глибоководних відкладень Чорного моря / V. V. Subota, A. M. Ostapchuk, M. D. Shtenikov // Мікробіологія і біотехнологія . – 2023. – № 2 (58). – С. 51-59.
Предметні рубрики = Електронний ресурс
Ключевые слова = биословарь-биологи
Предметні рубрики = МАТЕМАТИКА. ПРИРОДНИЧІ НАУКИ : Біологічні науки в цілому : мікробіологія : загальна мікробіологія : біохімія мікроорганізмів, фізіологія мікроорганізмів