- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Капрельянц, Леонид Викторович - Пребиотики: химия, технология, применение
Книга
Автор: Капрельянц, Леонид Викторович
Пребиотики: химия, технология, применение : [монография]
Издательство: ЭнтерПринт, 2015 г.
ISBN 978-966-7857-30-1
Автор: Капрельянц, Леонид Викторович
Пребиотики: химия, технология, применение : [монография]
Издательство: ЭнтерПринт, 2015 г.
ISBN 978-966-7857-30-1
Книга
224 7927
Капрельянц, Леонид Викторович.
Пребиотики: химия, технология, применение : [монография] / Л. В. Капрельянц. – Киев : ЭнтерПринт, 2015. – 250 с. : рис., табл.
Библиог. в конце тем.
ISBN 978-966-7857-30-1.
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Медичні науки : біологія людини : фізіологія, фізіологія людини, порівняльна фізіологія : окрема фізіологія : харчування, споживання їжі, травлення, живлення : живлення : харчові продукти в цілому : фізіологічні ефекти харчових продуктів
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Медичні науки : гігієна в цілому, валеологія, гігієна особистості : дієтетика, гігієна харчування : штучні продукти харчування : оздоровчі речовини, тонізатори, стимулятори, збагачена їжа : пребіотики
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Медичні науки : фармакологія, терапія, токсикологія : лікарські засоби за походженням : імунотерапія : культури мікроорганізмів, пробіотики
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів : крохмаль, крохмалисті речовини - хімічна технологія
1694315 ОФ
224 7927
Капрельянц, Леонид Викторович.
Пребиотики: химия, технология, применение : [монография] / Л. В. Капрельянц. – Киев : ЭнтерПринт, 2015. – 250 с. : рис., табл.
Библиог. в конце тем.
ISBN 978-966-7857-30-1.
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Медичні науки : біологія людини : фізіологія, фізіологія людини, порівняльна фізіологія : окрема фізіологія : харчування, споживання їжі, травлення, живлення : живлення : харчові продукти в цілому : фізіологічні ефекти харчових продуктів
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Медичні науки : гігієна в цілому, валеологія, гігієна особистості : дієтетика, гігієна харчування : штучні продукти харчування : оздоровчі речовини, тонізатори, стимулятори, збагачена їжа : пребіотики
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Медичні науки : фармакологія, терапія, токсикологія : лікарські засоби за походженням : імунотерапія : культури мікроорганізмів, пробіотики
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів : крохмаль, крохмалисті речовини - хімічна технологія
1694315 ОФ