- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Мартинюк, В. - Вплив електромагнітного випромінювання міліметрового діапазону на оптичні властивості води в розч...
Нет экз.
Статья
Автор: Мартинюк, В.
Вісник Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Серія: Біологія: Вплив електромагнітного випромінювання міліметрового діапазону на оптичні властивості води в розч...
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Мартинюк, В.
Вісник Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Серія: Біологія: Вплив електромагнітного випромінювання міліметрового діапазону на оптичні властивості води в розч...
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Мартинюк, В.
Вплив електромагнітного випромінювання міліметрового діапазону на оптичні властивості води в розчинах гемоглобіну / В. Мартинюк, Ю. Цейслер, Н. Є. Нурищенко // Вісник Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Серія: Біологія. – 2021. – Вип. 2 (85). – С. 6-11.
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Медичні науки : біологія людини : фізіологія, фізіологія людини, порівняльна фізіологія : окрема фізіологія : кров, серцево-судинна, циркуляторна система : властивості крові в цілому, склад крові : еритроцити, червоні кров’яні тільця, гемоглобін, хімічні речовини в кров’яних тільцях, лецитин, сечовина, холестерол; підрахунок, кількість та форма еритроцитів
Мартинюк, В.
Вплив електромагнітного випромінювання міліметрового діапазону на оптичні властивості води в розчинах гемоглобіну / В. Мартинюк, Ю. Цейслер, Н. Є. Нурищенко // Вісник Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Серія: Біологія. – 2021. – Вип. 2 (85). – С. 6-11.
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Медичні науки : біологія людини : фізіологія, фізіологія людини, порівняльна фізіологія : окрема фізіологія : кров, серцево-судинна, циркуляторна система : властивості крові в цілому, склад крові : еритроцити, червоні кров’яні тільця, гемоглобін, хімічні речовини в кров’яних тільцях, лецитин, сечовина, холестерол; підрахунок, кількість та форма еритроцитів