- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Драган О. І. - Концептуальні підходи до забезпечення високої якості продукції на підприємництвах м'ясної галузі
Нет экз.
Статья
Автор: Драган О. І.
Таврійський науковий вісник: Концептуальні підходи до забезпечення високої якості продукції на підприємництвах м'ясної галузі
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Драган О. І.
Таврійський науковий вісник: Концептуальні підходи до забезпечення високої якості продукції на підприємництвах м'ясної галузі
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Драган О. І. .
Концептуальні підходи до забезпечення високої якості продукції на підприємництвах м'ясної галузі / Драган О. І. // Таврійський науковий вісник. – 01/2007. – Вип.48. – с.175-184.
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Економіка. Економічні науки : економічне становище, економічна політика, управління та планування в економіці, виробництво, послуги, ціни : економіка промисловості, економіка промислового та кустарного (ремісничого) виробництва : економіка промисловості України : экономика межотраслевых промышленных комплексов и отдельных отраслей промышленности : легкая и пищевая промышленность : пищевая промышленность. Холодильная промышленность : отрасли пищевой промышленности : мясная промышленность
Драган О. І. .
Концептуальні підходи до забезпечення високої якості продукції на підприємництвах м'ясної галузі / Драган О. І. // Таврійський науковий вісник. – 01/2007. – Вип.48. – с.175-184.
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Економіка. Економічні науки : економічне становище, економічна політика, управління та планування в економіці, виробництво, послуги, ціни : економіка промисловості, економіка промислового та кустарного (ремісничого) виробництва : економіка промисловості України : экономика межотраслевых промышленных комплексов и отдельных отраслей промышленности : легкая и пищевая промышленность : пищевая промышленность. Холодильная промышленность : отрасли пищевой промышленности : мясная промышленность