- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Кудря Оксана Володимирівна - Наукове обгрунтування змісту і методики викладання основ технології обробки харчових продуктів у ...
Книга
Автор: Кудря Оксана Володимирівна
Наукове обгрунтування змісту і методики викладання основ технології обробки харчових продуктів у ... : Автореф. дис. ... канд. пед. наук
Издательство: [б. в.], 2003 г.
ISBN отсутствует
Автор: Кудря Оксана Володимирівна
Наукове обгрунтування змісту і методики викладання основ технології обробки харчових продуктів у ... : Автореф. дис. ... канд. пед. наук
Издательство: [б. в.], 2003 г.
ISBN отсутствует
Книга
Реф 109514
Кудря, Оксана Володимирівна.
Наукове обгрунтування змісту і методики викладання основ технології обробки харчових продуктів у 5-7 класах : Автореф. дис ... канд. пед. наук / О. В. Кудря. – Київ : [б. в.], 2003. – 19 с.
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Освіта, виховання, навчання, дозвілля : види загальноосвітніх шкіл : середні школи : зміст навчання, навчальний план, предмети у середній школі : автореферати – зміст навчання, навчальний план, предмети у середній школі
1383601 ОФ
Реф 109514
Кудря, Оксана Володимирівна.
Наукове обгрунтування змісту і методики викладання основ технології обробки харчових продуктів у 5-7 класах : Автореф. дис ... канд. пед. наук / О. В. Кудря. – Київ : [б. в.], 2003. – 19 с.
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Освіта, виховання, навчання, дозвілля : види загальноосвітніх шкіл : середні школи : зміст навчання, навчальний план, предмети у середній школі : автореферати – зміст навчання, навчальний план, предмети у середній школі
1383601 ОФ