- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Осіпов Д. П. - Особливості створення і принципи формування кластерних утворень у харчовій промисловості
Нет экз.
Статья
Автор: Осіпов Д. П.
Вісник соціально-економічних досліджень: Особливості створення і принципи формування кластерних утворень у харчовій промисловості
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Осіпов Д. П.
Вісник соціально-економічних досліджень: Особливості створення і принципи формування кластерних утворень у харчовій промисловості
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Осіпов, Д. П.
Особливості створення і принципи формування кластерних утворень у харчовій промисловості / Д. П. Осіпов // Вісник соціально-економічних досліджень. – 2008. – №30. – С. 303-307.
Осіпов, Д. П.
Особливості створення і принципи формування кластерних утворень у харчовій промисловості / Д. П. Осіпов // Вісник соціально-економічних досліджень. – 2008. – №30. – С. 303-307.