- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Рудич О. О. - Основні напрями формування конкурентних переваг на ринку м'яса і м'ясної продукції
Нет экз.
Статья
Автор: Рудич О. О.
Науковий вісник нац.університету біоресурсів і природокористування України: Основні напрями формування конкурентних переваг на ринку м'яса і м'ясної продукції
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Рудич О. О.
Науковий вісник нац.університету біоресурсів і природокористування України: Основні напрями формування конкурентних переваг на ринку м'яса і м'ясної продукції
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Рудич, О. О.
Основні напрями формування конкурентних переваг на ринку м'яса і м'ясної продукції / О. О. Рудич // Науковий вісник нац.університету біоресурсів і природокористування України. – 05/11/2010. – N154 част.1:Економіка,аграрний менеджмент та бізнес. – С. 281-286.
Рудич, О. О.
Основні напрями формування конкурентних переваг на ринку м'яса і м'ясної продукції / О. О. Рудич // Науковий вісник нац.університету біоресурсів і природокористування України. – 05/11/2010. – N154 част.1:Економіка,аграрний менеджмент та бізнес. – С. 281-286.