- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Садко М. Г. - Стан та перспективи ефективного виробництва яловичини
Нет экз.
Статья
Автор: Садко М. Г.
Науковий вісник нац.університету біоресурсів і природокористування України: Стан та перспективи ефективного виробництва яловичини
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Садко М. Г.
Науковий вісник нац.університету біоресурсів і природокористування України: Стан та перспективи ефективного виробництва яловичини
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Садко, М. Г.
Стан та перспективи ефективного виробництва яловичини / М. Г. Садко // Науковий вісник нац.університету біоресурсів і природокористування України. – 10/12/2011. – N168 Ч.2: Економіка, аграрний менеджмент. бізнес. – С. 132-138.
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Економіка. Економічні науки : економічне становище, економічна політика, управління та планування в економіці, виробництво, послуги, ціни : економіка промисловості, економіка промислового та кустарного (ремісничого) виробництва : економіка промисловості України : экономика межотраслевых промышленных комплексов и отдельных отраслей промышленности : легкая и пищевая промышленность : пищевая промышленность. Холодильная промышленность : отрасли пищевой промышленности : мясная промышленность
Садко, М. Г.
Стан та перспективи ефективного виробництва яловичини / М. Г. Садко // Науковий вісник нац.університету біоресурсів і природокористування України. – 10/12/2011. – N168 Ч.2: Економіка, аграрний менеджмент. бізнес. – С. 132-138.
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Економіка. Економічні науки : економічне становище, економічна політика, управління та планування в економіці, виробництво, послуги, ціни : економіка промисловості, економіка промислового та кустарного (ремісничого) виробництва : економіка промисловості України : экономика межотраслевых промышленных комплексов и отдельных отраслей промышленности : легкая и пищевая промышленность : пищевая промышленность. Холодильная промышленность : отрасли пищевой промышленности : мясная промышленность