- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Кондратюк Наталія Вячеславівна - Технологія солодких страв з використанням капсульованих продуктів з пробіотичними мікроорганізмами
Автореферат/Диссертация
Автор: Кондратюк Наталія Вячеславівна
Технологія солодких страв з використанням капсульованих продуктів з пробіотичними мікроорганізмами : автореф. дис. ... канд. техн. наук
2012 г.
ISBN отсутствует
Автор: Кондратюк Наталія Вячеславівна
Технологія солодких страв з використанням капсульованих продуктів з пробіотичними мікроорганізмами : автореф. дис. ... канд. техн. наук
2012 г.
ISBN отсутствует
Автореферат
Л
Кондратюк, Наталія Вячеславівна.
Технологія солодких страв з використанням капсульованих продуктів з пробіотичними мікроорганізмами : автореф. дис ... канд. техн. наук / Н. В. Кондратюк. – Харків, 2012. – 18 с.
ББК Л
Предметні рубрики = Химическая технология. Химические и пищевые производства
1591094 ОФ
Л
Кондратюк, Наталія Вячеславівна.
Технологія солодких страв з використанням капсульованих продуктів з пробіотичними мікроорганізмами : автореф. дис ... канд. техн. наук / Н. В. Кондратюк. – Харків, 2012. – 18 с.
ББК Л
Предметні рубрики = Химическая технология. Химические и пищевые производства
1591094 ОФ