- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Гриценко, Ольга Миколаївна - Інвентарізація запасів у ресторанному господарстві: теорія і методика
Нет экз.
Статья
Автор: Гриценко, Ольга Миколаївна
Актуальні проблеми економіки: Інвентарізація запасів у ресторанному господарстві: теорія і методика
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Гриценко, Ольга Миколаївна
Актуальні проблеми економіки: Інвентарізація запасів у ресторанному господарстві: теорія і методика
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Гриценко, Ольга Миколаївна.
Інвентарізація запасів у ресторанному господарстві: теорія і методика / О. М. Гриценко // Актуальні проблеми економіки. – 12/2012. – N12. – С. 145-150.
Гриценко, Ольга Миколаївна.
Інвентарізація запасів у ресторанному господарстві: теорія і методика / О. М. Гриценко // Актуальні проблеми економіки. – 12/2012. – N12. – С. 145-150.