- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Атанасова, Віта Вікторівна - Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці
Автореферат/Диссертация
Автор: Атанасова, Віта Вікторівна
Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці : автореф. дис. ... канд. техн. наук
2012 г.
ISBN отсутствует
Автор: Атанасова, Віта Вікторівна
Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці : автореф. дис. ... канд. техн. наук
2012 г.
ISBN отсутствует
Автореферат
РЕФ 148626
Атанасова, Віта Вікторівна.
Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці : автореф. дис ... канд. техн. наук / В. В. Атанасова. – Одеса, 2012. – 20 с.
ББК Л
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : автореферати - хімічна технологія, хiмiчна промисловість, спорiдненi галузi
1591598 ОФ
РЕФ 148626
Атанасова, Віта Вікторівна.
Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці : автореф. дис ... канд. техн. наук / В. В. Атанасова. – Одеса, 2012. – 20 с.
ББК Л
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : автореферати - хімічна технологія, хiмiчна промисловість, спорiдненi галузi
1591598 ОФ