- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Шаповалова, Наталія Петрівна - Формування споживних властивостей пастильних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності
Автореферат/Диссертация
Автор: Шаповалова, Наталія Петрівна
Формування споживних властивостей пастильних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук
2012 г.
ISBN отсутствует
Автор: Шаповалова, Наталія Петрівна
Формування споживних властивостей пастильних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук
2012 г.
ISBN отсутствует
Автореферат
РЕФ 148948
Шаповалова, Наталія Петрівна.
Формування споживних властивостей пастильних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності : автореф. дис ... канд. техн. наук / Н. П. Шаповалова. – Київ, 2012. – 20 с.
ББК Л
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : автореферати - хімічна технологія, хiмiчна промисловість, спорiдненi галузi
1592020 ОФ
РЕФ 148948
Шаповалова, Наталія Петрівна.
Формування споживних властивостей пастильних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності : автореф. дис ... канд. техн. наук / Н. П. Шаповалова. – Київ, 2012. – 20 с.
ББК Л
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : автореферати - хімічна технологія, хiмiчна промисловість, спорiдненi галузi
1592020 ОФ