- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Мардар, Марина Ромиківна - Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів
Автореферат/Диссертация
Автор: Мардар, Марина Ромиківна
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
2013 г.
ISBN отсутствует
Автор: Мардар, Марина Ромиківна
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
2013 г.
ISBN отсутствует
Автореферат
РЕФ 153233
Мардар, Марина Ромиківна.
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів : автореф. дис ... д-ра техн. наук / М. Р. Мардар. – Харків, 2013. – 38 с.
ББК Л
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : автореферати - хімічна технологія, хiмiчна промисловість, спорiдненi галузi
1618353 ОФ
РЕФ 153233
Мардар, Марина Ромиківна.
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів : автореф. дис ... д-ра техн. наук / М. Р. Мардар. – Харків, 2013. – 38 с.
ББК Л
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : автореферати - хімічна технологія, хiмiчна промисловість, спорiдненi галузi
1618353 ОФ