- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Піддубний, О. Ю. - Правові засади використання біотехнологій у виробництві харчової продукції
Нет экз.
Статья
Автор: Піддубний, О. Ю.
Науковий вісник нац. університету біоресурсів і природокористування України: Правові засади використання біотехнологій у виробництві харчової продукції
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Піддубний, О. Ю.
Науковий вісник нац. університету біоресурсів і природокористування України: Правові засади використання біотехнологій у виробництві харчової продукції
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Піддубний, О. Ю.
Правові засади використання біотехнологій у виробництві харчової продукції / О. Ю. Піддубний // Науковий вісник нац. університету біоресурсів і природокористування України. – 20/05/2012. – N173 Ч.3: Право. – С. 130-141.
Піддубний, О. Ю.
Правові засади використання біотехнологій у виробництві харчової продукції / О. Ю. Піддубний // Науковий вісник нац. університету біоресурсів і природокористування України. – 20/05/2012. – N173 Ч.3: Право. – С. 130-141.