- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Кирпіченкова, Оксана Миколаївна - Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива
Автореферат/Диссертация
Автор: Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива : автореф. дис. ... канд. техн. наук
2014 г.
ISBN отсутствует
Автор: Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива : автореф. дис. ... канд. техн. наук
2014 г.
ISBN отсутствует
Автореферат
РЕФ 156742
Кирпіченкова, Оксана Миколаївна.
Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива : автореф. дис ... канд. техн. наук / О. М. Кирпіченкова. – Київ, 2014. – 21 с.
ББК Л
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : автореферати - хімічна технологія, хiмiчна промисловість, спорiдненi галузi
1626859 ОФ
РЕФ 156742
Кирпіченкова, Оксана Миколаївна.
Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива : автореф. дис ... канд. техн. наук / О. М. Кирпіченкова. – Київ, 2014. – 21 с.
ББК Л
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : автореферати - хімічна технологія, хiмiчна промисловість, спорiдненi галузi
1626859 ОФ