- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Дубініна, Антоніна Анатоліївна - Наукове обгрунтування формування споживних властивостей фортифікованих паст із фруктів та овочів
Автореферат/Диссертация
Автор: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Наукове обгрунтування формування споживних властивостей фортифікованих паст із фруктів та овочів : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
2014 г.
ISBN отсутствует
Автор: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Наукове обгрунтування формування споживних властивостей фортифікованих паст із фруктів та овочів : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
2014 г.
ISBN отсутствует
Автореферат
РЕФ 157982
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Наукове обгрунтування формування споживних властивостей фортифікованих паст із фруктів та овочів : автореф. дис ... д-ра техн. наук / А. А. Дубініна. – Харків, 2014. – 42 с.
ББК Л
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : автореферати - хімічна технологія, хiмiчна промисловість, спорiдненi галузi
1628099 ОФ
РЕФ 157982
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Наукове обгрунтування формування споживних властивостей фортифікованих паст із фруктів та овочів : автореф. дис ... д-ра техн. наук / А. А. Дубініна. – Харків, 2014. – 42 с.
ББК Л
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : автореферати - хімічна технологія, хiмiчна промисловість, спорiдненi галузi
1628099 ОФ