- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Кашкано, Мар'яна Анатоліїївна - Удосконалення технологій виробництва страв та кулінарних виробів на зерновій основі
Автореферат/Диссертация
Автор: Кашкано, Мар'яна Анатоліїївна
Удосконалення технологій виробництва страв та кулінарних виробів на зерновій основі : автореф. дис. ... канд. техн. наук
2014 г.
ISBN отсутствует
Автор: Кашкано, Мар'яна Анатоліїївна
Удосконалення технологій виробництва страв та кулінарних виробів на зерновій основі : автореф. дис. ... канд. техн. наук
2014 г.
ISBN отсутствует
Автореферат
РЕФ 159693
Кашкано, Мар'яна Анатоліїївна.
Удосконалення технологій виробництва страв та кулінарних виробів на зерновій основі : автореф. дис ... канд. техн. наук / М. А. Кашкано. – Одеса, 2014. – 19 с.
ББК Л
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : автореферати - хімічна технологія, хiмiчна промисловість, спорiдненi галузi
1629790 ОФ
РЕФ 159693
Кашкано, Мар'яна Анатоліїївна.
Удосконалення технологій виробництва страв та кулінарних виробів на зерновій основі : автореф. дис ... канд. техн. наук / М. А. Кашкано. – Одеса, 2014. – 19 с.
ББК Л
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : автореферати - хімічна технологія, хiмiчна промисловість, спорiдненi галузi
1629790 ОФ