- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Євтушенко, В. Д. - Основні чинники підвищення конкурентоспроможності молока на сільськогосподарських підприємствах
Нет экз.
Статья
Автор: Євтушенко, В. Д.
Науковий вісник нац. університету біоресурсів і природокористування України: Основні чинники підвищення конкурентоспроможності молока на сільськогосподарських підприємствах
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Євтушенко, В. Д.
Науковий вісник нац. університету біоресурсів і природокористування України: Основні чинники підвищення конкурентоспроможності молока на сільськогосподарських підприємствах
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Євтушенко, В. Д.
Основні чинники підвищення конкурентоспроможності молока на сільськогосподарських підприємствах / В. Д. Євтушенко // Науковий вісник нац. університету біоресурсів і природокористування України. – 2014. – №200, ч. 2: Економіка, аграрний менеджмент, бізнес. – С. 100-106.
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Економіка. Економічні науки : економічне становище, економічна політика, управління та планування в економіці, виробництво, послуги, ціни : економіка сільського господарства та продовольчого виробництва, аграний сектор економіки : економіка сільського господарства окремих країн : економіка сільського господарства України : экономика отраслей сельского хозяйства : экономика животноводства
Ключевые слова = конкурентоспособность
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Економіка. Економічні науки : економічне становище, економічна політика, управління та планування в економіці, виробництво, послуги, ціни : економіка промисловості, економіка промислового та кустарного (ремісничого) виробництва : економіка промисловості України : экономика межотраслевых промышленных комплексов и отдельных отраслей промышленности : легкая и пищевая промышленность : пищевая промышленность. Холодильная промышленность : отрасли пищевой промышленности : молочная промышленность : продукция, товары, услуги : качество продукции, товаров, услуг
Євтушенко, В. Д.
Основні чинники підвищення конкурентоспроможності молока на сільськогосподарських підприємствах / В. Д. Євтушенко // Науковий вісник нац. університету біоресурсів і природокористування України. – 2014. – №200, ч. 2: Економіка, аграрний менеджмент, бізнес. – С. 100-106.
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Економіка. Економічні науки : економічне становище, економічна політика, управління та планування в економіці, виробництво, послуги, ціни : економіка сільського господарства та продовольчого виробництва, аграний сектор економіки : економіка сільського господарства окремих країн : економіка сільського господарства України : экономика отраслей сельского хозяйства : экономика животноводства
Ключевые слова = конкурентоспособность
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Економіка. Економічні науки : економічне становище, економічна політика, управління та планування в економіці, виробництво, послуги, ціни : економіка промисловості, економіка промислового та кустарного (ремісничого) виробництва : економіка промисловості України : экономика межотраслевых промышленных комплексов и отдельных отраслей промышленности : легкая и пищевая промышленность : пищевая промышленность. Холодильная промышленность : отрасли пищевой промышленности : молочная промышленность : продукция, товары, услуги : качество продукции, товаров, услуг