- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Ломова, Н. М. - Вплив продуктів бджільництва на консистенцію та кислотність йогурту
Нет экз.
Статья
Автор: Ломова, Н. М.
Біоресурси і природокористування: Вплив продуктів бджільництва на консистенцію та кислотність йогурту
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Ломова, Н. М.
Біоресурси і природокористування: Вплив продуктів бджільництва на консистенцію та кислотність йогурту
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Ломова, Н. М.
Вплив продуктів бджільництва на консистенцію та кислотність йогурту / Н. М. Ломова, О. Сніжко, С. А. Наріжний // Біоресурси і природокористування. – 2014. – Т. 6, № 3/4. – С. 127-133.
Ломова, Н. М.
Вплив продуктів бджільництва на консистенцію та кислотність йогурту / Н. М. Ломова, О. Сніжко, С. А. Наріжний // Біоресурси і природокористування. – 2014. – Т. 6, № 3/4. – С. 127-133.