- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Отримання і властивості високодиспергованих продуктів з рослинної сировини
Нет экз.
Статья
Автор:
Наука та інновації: Отримання і властивості високодиспергованих продуктів з рослинної сировини
б.г.
ISBN отсутствует
Автор:
Наука та інновації: Отримання і властивості високодиспергованих продуктів з рослинної сировини
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Отримання і властивості високодиспергованих продуктів з рослинної сировини / Т. М. Бурушкіна, В. В. Ратушняк, В. І. Количєв // Наука та інновації. – 2015. – Т.11, № 3. – С. 39-50.
Отримання і властивості високодиспергованих продуктів з рослинної сировини / Т. М. Бурушкіна, В. В. Ратушняк, В. І. Количєв // Наука та інновації. – 2015. – Т.11, № 3. – С. 39-50.