- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Мороз, Мирослава - Про безпечність харчових продуктів, створених за допомогою генної інженерії
Нет экз.
Статья
Автор: Мороз, Мирослава
Біологія і хімія в сучасній школі: Про безпечність харчових продуктів, створених за допомогою генної інженерії
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Мороз, Мирослава
Біологія і хімія в сучасній школі: Про безпечність харчових продуктів, створених за допомогою генної інженерії
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Мороз, Мирослава.
Про безпечність харчових продуктів, створених за допомогою генної інженерії / М. Мороз // Біологія і хімія в сучасній школі. – 09/2013. – N5. – С. 45-47.
Мороз, Мирослава.
Про безпечність харчових продуктів, створених за допомогою генної інженерії / М. Мороз // Біологія і хімія в сучасній школі. – 09/2013. – N5. – С. 45-47.